moje kochane pomagaczki, co ja bym bez was zrobila!!!
dzwonilam do kliniki wczoraj i powiedzieli mi, ze sprobujemy teraz moze podac mi orgametril (ktorego swoja droga nie moge nigdzie znalesc), skoro cysta jest taka duza to moze to ja odrobine zmniejszy, chociaz do 5 cm..bo ok 7 to rzeczywiscie duzo...jezeli bede chciala do mozemy podejsc w nastepnym cyklu na samej prygnovie, to tylko zbuduje mi endometrium, nie ruszy jajnikow...laparo to ostatecznosc, wiec mozna jeszcze pokombinowac...cysta w ciazy moze sie wchlonac, ale nie musi i potem jak dziecko bedzie roslo, moze przeszkadzac...
wiec juz sama nie wiem co robic...
Lazaya...ty super pomysl mi podalas...tylko jaka ty mialas torbiel, czy to byla torbiel czynnosciowa ze zwyklym plynem, czy to byla torbiel endometrialna?
do klniki mam sie umowic za 2 tygodnie, no i pojde do Obuchowskiej, bo do niej od poczatku chodze i jakos jej ufam, nie bede pytala sie juz 15 innych ginow, tylko bede u niej jednej... no i zobaczymy co robic dalej:-(
Mgdusia...ty kompletnie sie mna nie przejmuj...ja nie powiedzialam, dr W nie ma racji, tylko przekazal mi to w taki dziwny sposob, jakbym byla juz na prawde beznadziejnym przypadkiem i tak sie poczulam zle...ja biore pod uwage jego diagnoze i nie mowie, ze tego nie zrobie...ale chyba mi sie po prostu wszystko nawarstwilo i oczekiwalam dobrych wiesci a tu nadal NIC....a to na prawde zamiast budowac to mnie rujnuje...trzeba sprawde przemyslec...a nie wiesz przypadkiem ile kosztuje crio w Novum?
madmax...kochanie pewnie to zgrubienie to od zle zrobionego zastrzyku...powinno sie niebawem wchlonac!
masia...zaciskam kciukasy mocno za komorki!! &&&
Zosia...nic sie nie boj kochana, bedzie ok! punkcja to wcale nie taka straszna sprawa

ja juz na drugi dzien biegalam, wiec spoko! ale w dzien punkcji odpusc sobie wszystko i odpoczywaj, relaksuj sie !
gieniek...kiedy wyniki pappa? nadala zly humor cie trzyma? przesylam sciski, zeby bylo ci lepiej :*:*
agapl...a tobie kochanie po stymulce nie urosly znow torbiele na jajnikach?
Kinga...zaciskam najmocniej o 17, bedzie dobrze kochana...rozumiem, ze ty na betke idziesz?