agapl13
Fanka BB :)
agapl - hurrraaa!!! ciesze sie razem z toba. Nareszcie. To ile czekałaś???
Prawie 70 dni czekalam na te paskudna @
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agapl - hurrraaa!!! ciesze sie razem z toba. Nareszcie. To ile czekałaś???

Zastanawiam się, czy skoro i tak będą mrozaczki nie opóźnić troszkę transferu, bo w sierpniu jest wesele mojego brata, ja mam naturę raczej rozrywkową i nie uśmiecha mi się każdemu tłumaczyć dlaczego nie chcę tańczyć, a będzie to czas zagnieżdżania. Dodatkowo mam okazję we wrześniu jechać na targi branżowe do Las Vegas i tak sobie myślę, że może to dobrze mi zrobić, gdy wrócę z nowymi siłami do walki. Dodatkowo w razie niepowodzenia (czego nie planuję) będę mogła szybko podejść do nowej stymulacji. No i mam dylemat....
To jakie teraz kolejne kroki? Dziwne na tym forum cieszyć się z @, ale ja też się cieszyłam pierwszy raz od wielu lat, gdy pojawiła się początkiem lipca, bo mogłam rozpocząć stymulację.

A co do wyjazdu, jeszcze mam trochę czasu, bo wizę mam, więc ciężko myślę... ;-)
Moje kolejne kroki? Moj szpital tzn.oddzial pomocy w rozrodzie od sierpnia do 4 wrzesnia ma urlop. Teraz zalezy jak sie wpasuje z moja kolejna @ w ich grafik. Wyliczylam sobie,ze albo poczatek wrzesnia albo koniec bede miec crio.Moze byc tak,ze kolejny cykl tez sie przeciagnie i tak moje wyliczenia pojda w zapomnienie.
a ja piszę rady żeby się nie denerwować a sama jestem w stresie bo wcale nie boli mnie brzuch jak na @ a jestem 5 dpt zarodków 3 dniowych więc do zagnieżdżenia już powinno dojść , w ogóle to popadam w skrajne nastroje raz mówię sobie , że będzie co będzie a raz e tam szkoda pisać .może wcale nie musi boleć brzuch żeby było dobrze?