Onlyone- jeszcze raz powodzenia na wizycie dzisiaj!!!
Aduś,memories- tak bardzo jesteście mi bliskie i tak bardzo mi przykro,bo uważam,że to wszystko jest bardzo niesprawiedliwe. Nie potrafię tego pojąć,że wszystko idzie dobrze a na samym końcu nie dochodzi do zagnieżdżenia zarodka dobrej jakości i najgorsze jest to,że żaden lekarz nie umie odpowiedzieć na pytanie, dlaczego?! czy nadal będziecie chciały spróbować podejść w Invicta? choć mi się udało to nie jestem już do tej kliniki przekonana w 100%, mam wrażenie,że miałam źle dobrane leki,bo prawie w ogóle na nie nie zareagowałam,no i nikt nie zwracał uwagi na moje hormony a to ma ogromne znaczenie,trąbiłam też,że od dziecka choruje na celiakie i twierdzili,że to nie ma znaczenia a jednak ma!!!niestosowanie ścisłej diety sprawia,że organizm jest słaby i odrzuca zarodki,na szczęście sama pilnowałam swoich hormonów i przed ICSI przeszłam na ścisłą dietę bezmleczną i bezglutenową. Tyle pieniędzy to kosztuje i jeszcze trzeba naprowadzać lekarzy na trop..wrr..ja uważam,że u was wystarczy dodać jakiś jeden lek i wszystko pójdzie dobrze, brałyście acard lub encorton? Kochane uda wam się na 100% tylko niepotrzebne te stresy, uważam,że to wina lekarzy i nieprofesjonalne podejście do tematu-idą wg schematu,ale każdy jest inny i do każdego pacjenta powinni podchodzić indywidualnie.
Agapl- no świetne wiadomości tutaj z rana, gratuluję,ze @ się pojawiła
pszczolkamaja- bardzo mi przykro,ale musisz być silna,bo tak jak już tu pisałyśmy do każdej z nas w końcu uśmiecha się szczęście i świeci słoneczko
Roxi- to już bardzo blisko, życzę Ci z całego serduszka,żebyś miała dla nas pod koniec sierpnia dobre wieści!
Lola216- czyli jesteś już po połówkowym, wszystko jest idealnie i przestajemy obie się nakręcać i denerwować, wszystko będzie dobrze,bo musi,prawda?
Zosiu-jak się czujesz skarbie?
Last time-nic nie szkodzi, przecież ja żartowałam,ale ja to jestem panikara, dla mnie 1 osoba na 460 to dużo a jak bym miała wynik 1 osoba na 50 to bym już dawno zrobiła amniopunkcję. Każda informacja jest ważna,więc pisz wszystko co wiesz!
Miliaa co za kierunek by Ci tutaj doradzić, jeśli chodzi o bliskie miejsca to bardzo podobało mi się na Lazurowym Wybrzeżu-Francja, zwiedziliśmy najpierw Włochy, polecieliśmy samolotem do Mediolanu( pod Mediolanem są super wyprzedaże markowych ciuchów-polecam) a tam wypożyczyliśmy samochód na lotnisku i pojechaliśmy sobie na Lazurowe Wybrzeże-bardzo romantycznie,super pogoda, pyszne jedzenie, jakbyście chcieli namiary na fajne miejsca i hotele to napiszę na priv. P.S: My nie korzystamy z biur podróży-zresztą teraz to w ogóle nie wiadomo,które jest pewne tylko jeździmy na własną rękę;-) Turcja też jest super, my byliśmy akurat w Side.