Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
memories , twoje slowa:
A tak ogólnie to czuję się bardzo źle po tym wszystkim, zresztą po każdej porażce tak sie czuję beznadziejnie. Ciągle chce mi się płakac bez powodu. Ile człowiek może wytrzymac...Jednak pomimo wszystko siedzi gdzies we mnie wola walki i wiem ze w koncu musi sie udac!
są tak trafne ze prawie sie poplakalam (łzy mi dają ulgę...) ta woli walki jest coraz silniejsza prawda? tak ja to czuje, im bardziej jestem podlamana, zdolowana, zła etc... tym większą wolę walki czuje gdzieś w głębi.. Myśle sobie że to jest jakaś okropna klątwa to cierpienie! utrata za utratą.. mysle sobie dlaczego, dlaczego dlaczego..? i wiem że muuuusze walczyć. Tak jak i tyPiękne słowa w obliczu tych naszych tragedii...
Super że już w następnym cyklu możesz do crio podchodzić bo najgorsze jest czekanie... Z całego serca życze wytrwania w walce, wkrótce wygranej walce.. memories czy ty podchodzisz w GD w invikcie ? przypomnij prosze.. bo ja tak![]()

yplocka1 witaj, w jakiej klinice podchodzisz do in vitro? do mnie także nie dzwonili, w dzień transferu dowiedziałam się ile zarodków przetrwało.
Invicta.