Strasznie mi przykroMoje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Pojechalam wieczorem na bete bo cos mi jednak nie dawalo spokoju... wynik... 55
Boze dlaczego znowu dales nadzieje i tak szybko odebrales...
Nie chce mi sie zyc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie mi przykroMoje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Nie chce mi sie zyc
Czytam i wyje ;-(Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Nie chce mi sie zyc
Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Nie chce mi sie zyc
O Boże... Strasznie mi przykro [emoji20] Nic więcej nie potrafię powiedzieć, niestety życie jest niesprawiedliwe..Moje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Nie chce mi sie zyc
u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniecCzłowiek najpierw czeka na ta datę żeby zacząć kuracje, potem stres bo ile to komórek potem jakie zarodki i ile!? Jest transfer! Leżymy i dbamy! Stres niesamowity od początku! Wiadomość ,ze się udało! Człowiek cieszy się,aż w pewnym momencie Bóg nam to szczęście zabiera! Czy nie sądzicie,ze to jest strasznie niesprawiedliwe?! Ile my musimy się wycierpieć?! Wszystkie jedziemy na tym samym wózku!!!ten czas wszystkich nas dobije!!
Kochana ale czy to już potwierdzone ! Może weź zrób jeszcze ta betę! Od czego to tak się dzieje???u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć
Nosz kur**!u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć
dziś 24dpt. W zeszłą niedziele rano beta 1447, potem krwotok, w poniedziałek mieli dzwonić dodatkowo z kliniki z wynikami, nie dzwonili, juz wiem dlaczego... zastanawia mnie tylko ten biedny pęcherzyk, ktory był jeszcze widocznyKochana ale czy to już potwierdzone ! Może weź zrób jeszcze ta betę! Od czego to tak się dzieje???
Qrwa!!!co jest!serce pękau mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć