Cześć dziewczyny, u mnie niestety źle wieści z poniedziałku.. .puste jajeczko ... 2 podejście i kolejna porażka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny, u mnie niestety źle wieści z poniedziałku.. .puste jajeczko ... 2 podejście i kolejna porażka![]()
Rozumiem... a przypomnij mi prosze który u Ciebie dzien od transferu? Niestety nie omija to nawet nas, ciaz wyczekanych po in vitro.Lekarz dla pewności zalecił kolejne usg w Czwartek, żeby mieć pewnosc... Nie rozmawialiśmy o tym co dalej... powiedział tylko, że kolejna próba ewentualnie w cyklu po poronieniuco za pech ...
Bardzo mi przykro. Mam jednak koleżankę, która w trzecim cyklu po pustym jaju była już w szczęśliwej ciąży (lada dzień rodzi). Dlatego taka sytuacja niczego nie przekreśla.
Megii tez jestem w Waw invicta, dr Kunicki. Bardzo sobie go cenie. Moze to dla Ciebie pocieszenie, ze jestes w bardzo dobrych rękach.Margit Invicta Warszawa dr Kunicki
A ile Wam się udało uzyskać mroziaczków w pierwszej procedurze? I jaki jest Wasz powód do IV?Ech..no właśnie nie mamznowu zaczynam od zera...
![]()
Pomysł,ze kolejny raz będzie udanyMi rowniezdziękuję
Tylko ze ja już zaczęłam przygotowania do transferu...
I boję się że do niego nie dojdzie już sama nie wiem co robić...
Dlaczego to musi być takie trudne...
Megii tez jestem w Waw invicta, dr Kunicki. Bardzo sobie go cenie. Moze to dla Ciebie pocieszenie, ze jestes w bardzo dobrych rękach.