• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Zawsze sama idę. Bo teraz to dla mnie pikusie, jak były sprawy onkologiczne albo takie tam różne traumatyczne w ciazy zawsze ze mną był. Albo jakieś operacje. A taki tam drobny zabieg to dla mnie jak kolejna wizyta u gina
Mój to tylko na wizyty że mną do kliniki w większości , punkcja , szpital hiperka i odbiór z 2 razy odwiedził przez tydzień i transfery na monitoring nawet nie jeździ a krew oddawać żeby że mną jechać nie ma jak bo w pracy, nawet nie był że mną u lekarza na potwierdzenie że była cb a jak się dowiedziałam chwilę przed jego wyjściem na silke że na bank biochemiczna to i tak poszedł a Tato że mną jechał na potwierdzenie bety że spadła do szpitala także wiem że jak sama nie sobie i nie pozalatwiam to on tego nie zalatwi

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój to tylko na wizyty że mną do kliniki w większości , punkcja , szpital hiperka i odbiór z 2 razy odwiedził przez tydzień i transfery na monitoring nawet nie jeździ a krew oddawać żeby że mną jechać nie ma jak bo w pracy, nawet nie był że mną u lekarza na potwierdzenie że była cb a jak się dowiedziałam chwilę przed jego wyjściem na silke że na bank biochemiczna to i tak poszedł a Tato że mną jechał na potwierdzenie bety że spadła do szpitala także wiem że jak sama nie sobie i nie pozalatwiam to on tego nie zalatwi

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ,ale mój zawsze myśli ,ze to jego wina i dlatego musi być ze mna:D w sumie to tak jak i ja teraz zwolnilam się z roboty bo chce jechac w jego sprawie do kliniki zaraz

Ostatnia edycja:
Czy wasi mężowie maja jakieś sposoby na chłodzenie jajek? [emoji6] czytałam o tych plastrach chłodzacych ale mój to by się chyba bardziej na to denerwował niż to warte, a po za tym czytałam że one daja uczucie chłodzenia a nie chłodza na prawdę. On cały czas mówi że mu "tam" goraco, a moim głównym celem do wakacji jest poprawa nasienia mojego męża [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry