Kaśka31 - masz rację świeżo upieczona mamusiu - odpoczywaj kiedy tylko możesz,bo okres macierzyństwa to co prawda przepiękny okres ale bywa też i wyczerpujący a musisz mieć siły dla swego synka

Dbajcie o siebie
Lucy - Ty również dbaj mocno teraz o siebie i twoją malutką istotkę
Kochane,nie jestem w stanie napisać do wszystkich ale mocno Wam kibicuje nieustannie w tej ważnej jakże walce.
Za wszystkie udane pick upy,transfery mocno trzymam kciuki - przesyłam Wam pozytywne fluidki - niech Was nie opuszczają
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
***********************************************************************************
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
***********************************************************************************
aaaaaaaa
elala - i Ciebie kochana mocno pozdrawiam i wciąż myślę i wciąż kciuki zaciskam....... :*