Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak się na nią wściekłam, że spytałam czy ona wolałaby mieć pieniądze, a nie mieć dzieci (mają 2 córeczki) to odpowiedziała "TAK"!! - całe szczęście, że ta rozmowa była przez telefon bo nie wiem czy bym jej czegoś nie zrobiła, a pieniądze rzeczywiście mi się urwały bo kilka dni po tej rozmowie dostałam wypowiedzenie z pracy - to chyba jakieś czary 
druga werka powinna juz cos wykazac ale to nie zawzsze jest pewne na 100% bo maluch moze troszke pozniej sie zaimplantowac wiec ta trzecia jest decydujaca.. pisalas cos o wczesniejszym podejsciu, tez w invikcie? podchodzisz w programie ?Roxii , ja mieszkam w oławie , jak przyjedziesz w rodzinne strony to się odezwij , wypijemy jakiś soczekPochodzę ze świętokrzyskiego , ale w oławie mieszkam chyba juz ok 5 lat (osiedle Sobieskiego) Trzymam za Ciebie kciuki
Ale może uda się wykombinowac cos wcześniej, zobaczymy... Trzeba bedzie jeszcze lilonkę zwerbować i skoczyc na jakiś soczek
Dzięki za kciuki, ja za Ciebie i Twoją kruszynke również mocno trzymam.
jak się czujesz?

.