reklama

Kto po in vitro?

Retiolandia KrolowaFal czekam na wasze pozytywne wyniki z niecierpliwoscia. Zycze powodzonka no niech czas szybko leci.

onlyone - tak na prawde sikalabym co godzine:-) bo nie moge uwiezyc ze wreszcie sa 2 krechy ale maz za bardzo sie ze mnie nabija. Obiecalam sobie ze dzis dzien wolny od sikaczy a jutro moze zrobie bete - chociaz m. twierdzi ze nie ma sensu bo skoro tyle testow pokazalo ze jestem w ciazy beta nie wykaze nic innego. Stwierdzil abym lepiej kupila sobie cos ladnego zamist raptusowac i wydawac kase kiedy nie ma na to potrzeby.
Moze ma racje. Przemysle i podejme decyzje pozniej. A jak tam twoje maluchy??? Jak ty sie czujesz???

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja tak z innej beczki :-D Ostatnio był znowu poruszany temat in vitro w sejmie. Ci niedouczeni imbecyle nie wiedzą o co chodzi a chcą decydować o tak poważnej sprawie. Dlatego nie powinniśmy zostawiać tak tego, niech wiedzą ile ludzi ma problem i żeby w końcu przejrzeli na oczy. Czy wiecie może czy istnieje i jak tak to gdzie jakaś strona na której można np. złożyc podpis pod petycją. Nie wiem jakoś tak mnie naszło żeby działać przed a nie po fakcie jak ci durnie przegłosują te absurdy.

Babeczki śpię normalnie... Ziewam o 13.45 :szok:

Zastanawiałyście się kiedyś, czy z zarodkami podanymi jest wszystko w porządku i czasem nie obumrze mimo, że się zagnieździł?

Krolowa, objawy zmęczenia to obajwy ciaży. Tez nie mogłam powstrzymac ziewania w pracy, aż wstyd mi było.
Niestety z zarodeczkami to różnie może być - mi moja lekarka mówi, że jak do 10 tyg. będzie wszystko dobrze to możemy odetchnac z ulgą. Więc tez cały czas jestem w stresie czy wszystko będzie dobrze. Ale trzeba być dobrej myśli, po co przejmowac się na zapas. Tak daleko już zaszłyśmy - teraz musi być tylko dobrze!

Tosia, ja bym się chętnie podpisała na jakiejs petycji. Mam jednak wrażenie, że te oszołomy w sejmie robią co chca i mówia co chca, bez żadnej fachowej wiedzy. Dziwię sie, że jeszcze nie doszedł do głosu ktoś, kto zna się na rzeczy - jakiś lekarz czy embriolog. Dlaczego nikt nie przerwie tych bredni? To jest ogłupianie społeczeństwa!!!!!!!!!1

Tosia, ja bym się chętnie podpisała na jakiejs petycji. Mam jednak wrażenie, że te oszołomy w sejmie robią co chca i mówia co chca, bez żadnej fachowej wiedzy. Dziwię sie, że jeszcze nie doszedł do głosu ktoś, kto zna się na rzeczy - jakiś lekarz czy embriolog. Dlaczego nikt nie przerwie tych bredni? To jest ogłupianie społeczeństwa!!!!!!!!!1
Święta racja, ale jak każdy będzie myślał, że to nic nie da to oni będą brnąć w te swoje brednie. Trzeba pokazać im ile nas jest i że nie zgadzamy się na ich klerowskie podejście. Oni boją się kościoła i dlatego tak mówią, głosują. Niech się przestraszą nas. Kuźwa nie pomagają, to niech chociaż nie przeszkadzają !!!!!

reklama
Tosia nie wiem czy widziałaś ale odrzucili propozycje ruchu palikota o zliberalizowanie prawa aborcyjnego. To sobie poczytaj.
widziałam to :no: to kolejny absurd. Teraz wyobraźcie sobie kobietę, która dowiaduje się że jej dziecko jest bardzo poważnie chore i nawet jeśli jakimś cudem je urodzi to pożyje w męczarniach kilka dni lub tygodni...To jest chore, żeby zmuszać taką kobietę do urodzenia tego dziecka a później na patrzenie na jego ból, płacz. Ten kto to wymyślił powinien się leczyć. To jest chore.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry