reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

retiolandia ja dzisiaj mam 3 werkę i pomyśl sobie jak ja świruję!! Normalnie szał ciał!! Nawet myślę o relanium. A u mnie w biurowcu jakiś remont robią i śmierdzi na zmianę farbami, zaprawą, spawaniem i cięciem metalu a teraz to już nawet nie wiem czym bo ciężko odróżnić.

reklama
nie może wyjść źle, przecież poprzednia wyszła dobrze i dwie kreski wczoraj wyszły, więc na pewno wyjdzie dobrze i będziesz pewna, że w ciąży jesteś, tak już paro pewna, a nie tak "trochę w ciąży" to sukces. Trzymam palce :tak:

krolowa fal usmialam sie, nasi mezowie sa tacy do tylu :tak: U mnie jeszcze brzucha nie bylo widac, chyba ok 10-12 tyg to mój sie pytal czy mocno kopia :zawstydzona/y:
elala jak tam u Ciebie? Robisz jeszcze sikanca?

KrolowaFal, ja też się uśmiałam:rofl2: Może przy następnym teście zadbaj o oprawę muzyczną w postaci fanfarów, to będzie usatysfakcjonowany.

A dzisiejsza Twoja werka, to tylko formalność.

Ja poproszę całą masę fluidków, najlepiej wyślij mi kurierem, albo gołębiem pocztowym. Pocztą Polską lepiej nie, bo przesyłki długo idą, a ja dzisiaj zaczynam stymulację i fluidki potrzebne na gwałt.

Lawendowy sen jeśli u mnie wszystko dobre do dla Ciebie ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tylko nie wiem czy chcesz chłopięce czy dziewczęce.

reklama
KrolowaFal, dzisiaj mi się śniła córeczka i cała rodzina wybierała dla niej imię. To może zostanę przy dziewczynce.
Chociaż nie jestem wybredna, co tam podeślesz, to będzie dobrze:-)