Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Was wszystkie,
chwilę mnie nie było, ale ważne sprawy się ważyły, więc jestem już po trzeciej werce i jestem w ciąży beta 380
Nie mogę nadal w to uwierzyć i w każdej chwili drżę, że mi bąbelki na podłogę wypadną. Tak czy inaczej jest nadzieja i naprawdę całe te męczące zabiegi są warte świeczki.
Dziękuję za wsparcie i czekam na następne z Was, które przyniosą dobrą nowinę.
Uściski.
Alegra. mnie bolały długo jajniki i nadal często bolą. Na początku tak bardzo, że niekiedy aż kucnąć sobie musiałam. A teraz jestem w ciąży więc to tak ma być. Witaj na forum.
retiolandia - suuuuupppeeeerr. No to idziemy Razem !!! skoro mialas transfer 4go pazdziernika 5 dniowych blastus to dzis 4 tydz i 2 dzien:-):-):-)
Gratuluje!!!
Do mnie wlasnie dzwonili z kliniki data pierwszgo scanu wyznaczona na 31 pazdziernik. No to czeka mnie teraz 26 dni strachu czy oby wszystko w porzasku z moimi maluszkami.
Retiolandia, moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale boska wiadomość!!! Myślę, że bąbelki nie wypadną, ale jeśli masz obawy to zalecam totalny leń.