Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilonka czy Ty podchodziłaś w Invimedzie we Wrocławiu u Dr G może? :-) A jakie miałaś AMH? I jakie dawki leków. bardzo proszę Cię o odpowiedź :-)
Roxii - ja mimo wysokiego Amh i dobrej stymulacji (Clo i Fostimon przy IUI) miałam krótki protokół. Na punkcji pobrali mi 19 komóreczek, z czego 12 było dojrzałych, więc ładny wynik. Z tego 8 nam się zapłodniło:-) hiperki nie miałam - a estradiol 1800. Trzymam mocno kciuki![]()
mimo ze to do Roxiiroxii ja teraz też będę miała krótki protokół, lekarz mi powiedział, że jest mniej obciążający organizm. Przy długim protokole miałam lekką hiperkę, niby dużo bo 20 jajeczek wyprodukowałam, pobrano mi 9 z czego 6 się zapłodniło a tylko 3 zarodki przetrwały. Także słaby wynik.
Doktor powiedział, że spróbujemy krótkim protokołem bo może będzie mniej komórek, ale za to lepszej jakości.
to ja podziękuję bo się tak martwię tym krótkim a chyba nie ma powodów bo miałam długi i też tak sobie wyszło więc krótki będzie sukcesem :-) Koniec szukania i się zamartwiania :-) Teraz się uda na pewno 
cześć dziewczyny, witaj Respekt .... coraz bardziej się martwie, mój DZIEŃ się zbliża wielkimi krokami