reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Elcia ja wstaję o 5 i od razu jeszcze w łóżku zjadam sucharka albo wafla ryżowego i dopiero po 5 min wstaje i muszę powiedzieć że to działa:tak:

Trzcinka - dużo odpoczywaj i bądź dobrej myśli, warto teraz poleżeć, nie później, mi niestety za każdym razem coś wypadało,że nie mogłam być w łóżku- trzymam mocno kciuki aby bąbelek został z Tobą na 9 miesięcy @@@@

Witaj SonySony :-) i Witaj Kinga :-)

Hola kciuki zaciśnięte za jutrzejszy Wielki Dzień @@@@@@@@@@

Benle o 9:30 będę Cię wspierać moimi dobrymi myślami i trzymam kciuki @@@@@@@@@@

Roxii, Lawendowy Sen za Was bede trzymać kciuki w poniedzialek i Lawendowy nie mart się, zobaczysz, wszystko będzie dobrze

Elcia to musi być niesamowite uczucie!! gratuluje !! może i mi ta pani doktor takie szczęście przyniesie

Zuzia ja również życzę Ci jutro powodzenia

Lawendowy Sen - jaką muzykę lubisz? Twoją ulubioną będę grała cały dzień w sklepie w poniedziałek, żadnych kciuków
biggrin.gif

reklama
hola jutro Twój dzień, będę myślami z Tobą a kciuki będą mocno zaciśnięte

cześć Kinga, super , że wracasz do walki, ja też w listopadzie zaczynam stymulację :-)

benle jutro trzymam Cię za łapki :-) powodzenia

zuzia powodzenia na jutrzejszej wizycie, krótki protokół szybko minie i również Ty będziesz miała już niedługo swoje maleństwa w brzuszku

Trzcinka ważne, aby ten jeden zarodek był silny i został z mamusią, bądź dobrej myśli. Odpoczywaj.

sony ja również witam się z Tobą :-), rozgość się na naszym forum

elcia wierzę to musiało być przeżycie, ja też bym się popłakała. Dbaj o siebie.

lawendowy sen kochana nie denerwuj się, wszystko się uda, odgoń od siebie złe myśli. Ja już wiem... w piątek dostaniesz kopniaczka na szczęście :-)

Do góry