reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Z modlitwa do św. Dominika dostałam również modlitwę do matki Boskiej Brzemiennej właśnie i dlatego mi przypomniałaś o tym paseczku i o wszystkim:tak:

reklama
No doczytałam do końca, ale zaległości i to w jeden dzień:))
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA TAK MIŁE PRZYJĘCIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!
Hola
to jesteś w ciąży, masz już w sobie zarodki i niech tam zostaną na 9 długich miesięcy.
Lawednowa ładnie masz pęcherzyków, czym byłaś stymulowana i w jakim dniu cyklu dziewczyny zazwyczaj robią tą punkcję??
Ja byłam kiedyś do inseminacji stymulowana Menopur 75 ale słabo było i miałam tylko dwa pęcherzyki. Boję się że do IVF też będę się tak źle stymulować. Czy w moim przypadku byłby lepszy długi protokół??

Molla, sama masz przykład w rodzinie, że cuda się zdarzają. Trzeba tylko wierzyć i być dobrej myśli.
Ja wiem, że to niesprawiedliwe, że jedni zachodzą w ciążę i wcale nie chcą dzieci. No ale jak się już urodzi, to niech zostanie.
A inni, starają się latami, zapożyczając się, zaciągają następne kredyty i nic.

Musimy wierzyć, że my też doświadczymy cudu macierzyństwa.

A Twoje małe szczęście na pewno się kiedyś uśmiechnie do Ciebie i powie wytęsknione i wyczekiwane słowo: MAMA

sony dzięki za to sformułowanie. oby twoje słowa stały się ciałem:-). nic się nie przejmuj przegadacie wszystko z doktorem na wizycie. poprzednio miałaś bardzo małe dawki. moż u ciebie trzeba wieksze zastosować. niestety nic nie wiem o długim protokole bo zawsze miałam krótki. zobaczysz co lekarz powie na wizycie. pytaj o wszystko co cię nurtuje.

Sony, jestem stymulowana Menopurem. Zaczynałam od małej dawki, bo od 112,5 j, a lekarz stopniowo dokładał. Później było 150 j, 225 j, a w jutro, pojutrze mam wziąć 150 j. A co do punkcji i dnia cyklu, to u mnie to nie ma znaczenia.

reklama
Do góry