Agniecha1508
Fanka BB :)
NooooKurde ale sie nazarlampyszniutka ogorkowa i domowa pizza mmmmmniam
Dolaczajac do wedliniarskiego grona - kielbasa krakowska (wcale nie podsuszana) pozdrawia![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NooooKurde ale sie nazarlampyszniutka ogorkowa i domowa pizza mmmmmniam
Dolaczajac do wedliniarskiego grona - kielbasa krakowska (wcale nie podsuszana) pozdrawia![]()

Ja brałam 3x1 chyba do serduszka. Spokojnie możesz się jeszcze faszerować![]()
Haha kusiszNoooodorzuć jeszcze lody i dobre ciacho
![]()
Mysle ze do bety mozesz spokojnie brac. Ale.jesli cie nic nie boli to sobie zostaw na czarna godzine, bo tam u siebie pewnie nic nie dostaniesz w razie W![]()
A ja idę do mamy na placki ziemniaczane, dlatego nie umieram z zazdrości ale ogórkową to bym wszamała. [emoji16]Kurde ale sie nazarlampyszniutka ogorkowa i domowa pizza mmmmmniam
Od godzin daje mojemu M sygnały dymne , ze lody bym zjadla albo ciacho z kremem - quwa udaję , ze nie słyszy i nie widziHaha kusisza tu trza sie w koncu pooszczedzac bo ta stymulacja nie byla taka laskawa dla mojego sadla jak pierwsza.
arbuza pokrojił
Asik , raz nie zawsze - tylko dziś zjesz i koniec Dawaj adres juz puczam golebia bo zostalo duzoA ja idę do mamy na placki ziemniaczane, dlatego nie umieram z zazdrości ale ogórkową to bym wszamała. [emoji16]
Poddasza sa zajebiste maja swoj niepowtarzalny klimat@Pralinqa łolej to kobito - mieszkam na poddaszu mam koty - jedyna przestrzeń bez skosów to taras ihahihahai. Też znajomi mówią , ze mają wrażenie u Nas jakby im sufit leciał na głowę przez skosy. Wiesz co mam to w doopie - ja im chałup nie krytykuję. Co do zwierząt , kiedyś koleżanka z tekstem " fujjj koty na kanapie" - odpowiedziałam jej grzecznie " one są u siebie w domu" nadmieniam , ze wszystko ze skóry lub dermy lub skaju by lepiej czyścić. Zawsze to własne choć ciasne. Spotkać się ze znajomymi można w kawiarni lub w przypadku invitrowych rodzin w barze mlecznym na kompocie bo tani [emoji14] Ważne , że można na znajomych liczyć , a w jakim pomieszczeniu bez znaczenia![]()
Ej to sie rozbierz, rozloz nogi i zapytaj czy ma ochote na ciastko, jak odpowie ze tak to powiedz ze ty tez haha juz nie bedzie wykretuOd godzin daje mojemu M sygnały dymne , ze lody bym zjadla albo ciacho z kremem - quwa udaję , ze nie słyszy i nie widziarbuza pokrojił
Asik , raz nie zawsze - tylko dziś zjesz i koniec
![]()