Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Dziewczyny przypomnę że transfer miałam w środę. Dzisiaj beta 5,5.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym nie brała więcej na razie kochana. Jak by coś się zaczęło dziać, jakieś plamienia czy coś (odpukać) to będziesz mogła wtedy sobie dorzucisz.
2 x Crinone i 7 sztuk duphastonu na serio powinno być ok
Ale zrób tak jak Ci intuicja podpowiada x
Trzymam kciuki. Jedziemy na jednym wózku, ja miałam transfer we wtorek i tez beta pozytywna. Zatem czekamy do powtórki bety.Dziewczyny przypomnę że transfer miałam w środę. Dzisiaj beta 5,5.
A przypomnij jaki miałaś wynik i kiedy powtarzasz? Ja idę w piątek.Trzymam kciuki. Jedziemy na jednym wózku, ja miałam transfer we wtorek i tez beta pozytywna. Zatem czekamy do powtórki bety.
Jasne, nie ma problemuDziękuje bardzoto jutro wyślesz to ?
![]()
Trzymam kciuki za piękny przyrost!Dziewczyny przypomnę że transfer miałam w środę. Dzisiaj beta 5,5.

Narazie wszystko w najlepszym porządku i oby tak dalejKochana nic sie nie martw progesteronu nie da sie przedawkowac a lepiej brac wiecej niz mniej. Ale pamietaj jak juz zaczniesz to musisz zostac na tej samej dawce i tylko lekarz moze ci z niej pozwolic powoli schodzic. Ja lacznie bralam 1460mgDziekuje Ci bardzo za odpowiedz Iskra. Wiecej lutinusa moglabym sobie na weekend zorganizowac z Polski wiec z tym akurat nie ma problem. Tak jak pisalam wczesniej lekarka jak z nia rozmawialam kazala dorzucic 1 duphaston, wiec co myslisz dorzucic jeszcze ten lutinus 2 x 1? Nie bedzie tego za duzo? Czy to mozna przedawkowac? Wiec aktualnie biore crinone x 2, duphaston 2 x 2 i na wieczor kazala 2 x 3. Pytanie dorzucic do tego ten lutinus?