martuska09
Zaangażowana w BB
Więc tu by się zgadzało ta cena ale najlepiej dowiedzieć się u źródła [emoji2]Ja za sam crio 1800 place wizyty osobno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Więc tu by się zgadzało ta cena ale najlepiej dowiedzieć się u źródła [emoji2]Ja za sam crio 1800 place wizyty osobno
Ja robiłam posiew napewno i nie pamietam czy coś jeszcze. Hmmm.... chyba coś jeszcze ale nie jestem sobie w stanie przypomnieć.no właśnie ja już zgłupiałam ile będzie kosztował ten transfer mrożaków.i Też dzisiaj pomyślałam że to te 1950 zł.
Bo wyżej jest in vitro bez stymulacji 3000 zł.
A czy do ponownego transferu trzeba znowu robić badania ?
O nie, mam dość. Na bete pójdę w piątek.Za dwa dni![]()
400zł na rok invimed katowiceDziewczyny ile płacicie za mrożenie zadordkow , mi przyszło właśnie pismo o uiszczenie opłaty na kolejny rok za jednego zarodka i jestem przerazina kosztami...
Mi za 5 zarodków 400 zł ale nie jestem pewna czy koszt mrożenia zależy od ich liczby.Dziewczyny ile płacicie za mrożenie zadordkow , mi przyszło właśnie pismo o uiszczenie opłaty na kolejny rok za jednego zarodka i jestem przerazina kosztami...
O kurcze, nie wierzę...Najlepsza w Polsce. No.vum.
U mnie to nieuniknione ja mam spierdzielony caly ledzwiowy przepuklina na przepuklinie tak ze licze sie z tym ze w koncu sie odezwie. Dlatego tez mnie dobija to ze nie moge sobie poplywac w jeziorze i napewno na wizycie obgadam z lekarzem chodzenie na basen czym mam sie zabezpieczyc na wszelki wielki bo raz ze brakuje mi juz ruchu a niestety spacery w upal to nie dla mnie czekam na jesienGosiu dbaj już teraz żeby się nie odezwał. Mi bardzo dużo basen pomógł 2-3x w tygodniu, 40 minut żaba i grzbiet na zmiane, 5-10 minut bicze (tylko góra pleców, od lini biustonosza wzwyż). Może dzięki temu też mam taki lajtowy ten 3 trymest. Żałuję że wcześniej nie wdrożyłam ćwiczeń.
685zl novum a za kolejny rok 400zlDziewczyny ile płacicie za mrożenie zadordkow , mi przyszło właśnie pismo o uiszczenie opłaty na kolejny rok za jednego zarodka i jestem przerazina kosztami...
Noz fuck!!!!!Jutro miałam mieć transfer. Niestety moja pani dr nie poinformowała laboratorium kiedy mają rozmrozić zarodki. Transfer został odwołany. Siedzę i ryczę. Mam już dość. Tyle staran, badań leków zabiegów. Wszystko żeby przygotować się do tego podejścia na 100% a tu takie coś. Nie dociera to do mnie i nie rozumiem jak ona mogła popełnic taki błąd.