annemarie
Fanka BB :)
Ej , wez mi te ocene cofnij, pytanie nie bylo sprezyzowaneNie kosmetyki i paznokcie mnie nie interesująnie są one teraz dla mnie ważne
leki, dieta i psychika dlaczego i jak tak potrafisz wytrzymać do 10 dpt?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ej , wez mi te ocene cofnij, pytanie nie bylo sprezyzowaneNie kosmetyki i paznokcie mnie nie interesująnie są one teraz dla mnie ważne
leki, dieta i psychika dlaczego i jak tak potrafisz wytrzymać do 10 dpt?
NieEj , wez mi te ocene cofnij, pytanie nie bylo sprezyzowane![]()
Kurcze kochana biedroneczko ja po prostu chce się teraz bardziej przygotować do transferu. Wyciągnąć wnioski i zadziałać coś zmienić tylko nie wiem coNie zadręczaj się takimi myślami. Połowa zaeodeczkow ma wady genetyczne i po prostu pada i nie masz na to żadnego ale to żadnego wpływu. Stad tyle tu CB i poronień. W naturze jest rak samo tylko kobiety najczęściej nie zauważają tego.
To może rzucasz jakimś fajnym przepisemJak dobrze pójdzie to transferuję pod koniec września.
Ja w ogóle staram się nie jeść mięsa. Czasem się zdarzy, ale bardzo rzadko. I zdrowiej i w sumie smacznie![]()
To może rzucasz jakimś fajnym przepisem![]()
kupiłam kilka razy w ofercie czasowej w różnych sklepach, a w lidlu jest na stałe? mam do lidla nie po drodze, ale się przejadę jak by było...To polecam makaron z groszku, soczewicy, ciecierzycy. Smaczne sa.
W lidlach mozna znalezc
Kochana a Ty już jesteś po USG czy jeszcze przed tak samo jak ja?Natalka wszystkie się boimi. Oszaleć idzie. I wiemy, że różnie może być. Ale często ladujemy na 4 łapki, trzeba uwierzyć.
Ja się boję ale wierzę, że mój kropek siedzi i że nie będzie to kolejna biochemiczna czy jakaś pozamaciczna czy puste jajo. Ale martwić się martwię i wiem, że będę się martwić cała ciąże. Teraz tylko szukam jak sobie z tym poradzić żeby normalnie żyć.
ja poza makaronem nie mam jakoś żeby mi brakowało pszenicy, ciasta nauczyłam się piec z mąką owsianą lub gryczaną i ksylitolem, słodzę je też bananem lub jabłkiem... wędliny jem rzadko - w nich tez zdarza się gluten, nabiał naturalny i paczam czy nie zagęszczony mąką jakąś...Co dietetycy to strasznie okrutni są. Ale ja Wam powiem ze ja schudłam na wiosnę bo mniej jadłam i dużo się ruszałam. Ale niestety nie zrezygnowałam z rzeczy zły dla nas.