• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Magdalena tak od razu to fajerwerków nie będzie. Musi trochę czasu upłynąć. Na razie radzę leżeć i odpoczywać. Beta wszystko Ci powie. Kiedy miałaś transfer?

reklama
dziewczyny ja w grudniu - o ile nic sie nie zmieni to też bę∂e się stymulować, a transfer w styczniu, mam na wizyte 27 listopada, wtedy zaczniemy, ale martwi mnie to tsh, czemu dr powiedziała,że mam ok - jest 2.66, powiedziała że wynik FT4 jest ważniejszy i ten mam dobry, że tarczyca to nie mój problem. Mamy zrobić badania typu kariotyp i immunologiczne, ja zrobiłam zapis na 20 listopada w invikcie, na nfz, ale martwie się czy to nie za późno, a z mężem będziemy teraz szukać w Olsztynie gdzie to można zrobić , bo mąż odpłatnie, wybierzemy ten program z baganiami genetycznymi zarodków, boje się okrutnie co to będzie

Gotardora - jeżeli chodzi o wynik kariotypu to czeka się dość długo. Nam pobrali krew na to badanie 25.09.2012 w Diagnostyce we Wrocławiu, a jeszcze nie mam wyników i mam obawy czy przed staraniami będę je miała ( ogólnie są bardzo szybcy w porównaniu do innych laboratoriów, bo już dłuższy czas u nich robię i jestem zadowolona - jak w innych miejscach robiłam to zawsze ciut dłużej było). Lepiej byłoby gdybyś wcześniej zrobiła skoro już chcesz niedługo podchodzić.

Ostatnia edycja:
Magdalena a no zaraz po to fajerwerków nie ma:-D trzeba poczekać na pierwsze objawy ciaży, których gorąco Ci życzę:tak: teraz odpoczywaj i relaksuj się;-)
Ja jutro zabieram jednego blastusia ze sobą, tak się cieszę, ze to już:tak:

Misia1974 - gratuluje dwoch kreseczek i wysokiej betki - super:-)

Madzialenak - oby twoje slowa sie sprawdzily - no i oczywiscie zycze powodzenia - nareszcie zaczynasz, zobaczysz szybko zleci:)

Retiolandia - wierze ze z twoim maluszkiem wszystko w porzadku

Roxi - ty wiesz:-) calym sercem jutro z toba:)

Rozyczka - tobie rowniez gratuluje fasolki - no i spokojnych 9 miesiecy:)

Gotadora, Anna no widzicie wy tez juz nie dlugo zaczniecie - mam nadzieje ze wszystko wyjdzie pomyslnie

Agapl - dobrze ze wypoczywasz a popoludniowe drzemki sa najlepsze:)

Magdalena_wawa - juz po transferku - odpoczywaj i czekamy na pozytywne wyniki

A gdzie sie dzisiaj Hola podziala??

Dziewczyny zycze milego wieczorku i niedzieli - poniedzialek chyba wazny dla kilku osob wiec bede z Wami no i oczywiscie tez licze na was. Dzisiaj ostatnie zastrzyki i jeszcze tylko Ovitrelle a potem sie okaze w dzien punkcji czy bedzie tranfer w tym miesiacu czy nie i czy wogole bedzie co tranferowac...ehhh nie jet lekko

zuziu co to za nastawienie??? nononono..... Transferować oczywiście, że będzie co!!! Jeszcze reszta rodzeństwa pojedzie na zimowisko. Nic się nie martw i poproszę o optymistyczne nastawienie.

roxii jutro myślimy o Tobie i trzymamy kciukasy :-)

Roxi - fluidy wyslane na jutrzejszy transfer

Magdalena- ja nie mam oznak zadnych, do teraz nie moge uwierzyc ze byly 2 kreski i sie bardziej stresuje niz przed zrobieniem testu. Czy aby na pewno wszystko dobrze??? Taka chyba nasz natura, sa objawy zle, nie ma tez zle. Sa dwie kreski radosc ale i strach czy wszysko dobrze. Kazda z nas przebyla dluga droge i mimo szczescia zawsze gdzies podswiadomie siedzi w nas strach. Ja sie teraz martwie przeziebieniem, wiem ze przesadzam ale chce juz miec w koncu to usg zeby uwierzyc ze nasze dzieciatko jest z nami. Nie denerwuj sie, odpoczywaj zobacz jaka dobra passa,wszyskie wkrotce bedziemy sie cieszyc z naszymi pociachami.

Wlasnie czy hola nie ma jakos testowac na dniach??

reklama
Dziewczyny a ja robię dzisiaj czekoladę, która przypomina mi czasy "komuny" jak to nic w sklepach nie było lub było na kartki, mama nam wtedy robiła czekoladę na blaszce. Pyszna była, nigdy nie zapomnę tego smaku. Jeśli któraś z Was będzie chciała przepis to podeślę linka. 15 minut i czekoladka gotowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry