Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Kiwisia :-):-)
SonySony mi dr powiedziała,że moje tsh a jest 2.66 jest ok, a ważniejszy jest ft4, więc ja już nie wiem, to samo mówił dr K, a wtedy mój wynik, który on widział byl 4.2
Aduś takie mi kazała zrobić pani doktor: przeciwciała anty-kardiolipina (ACAM), IgG (ACAG), anty-B2 glikoproteinie I IgM, anty- B2 glikoproteinie I IgG, Antykoagulant tocznia, subpopulacje limfocytów, Biochemia - enzymy, białka: Homocysteina (HCY) , Immunoglobuliny M9IgM), ...G (IgG), ... E (IgE), ... A ( IgA), Immunologia - przeciwciała przeciw jądrowe (ANA), Koagulologia - badania uzupełniające: Białko C K15, S K16 plus mam zrobić genetyczne
. Bardzi źle się czułą, nie wiedziała co jej jest i okazało się, że to mega wysokie TSH. Teraz cały czas bierze euthyrox dawkę 100. Według mnie powinnaś udać się na konsultacje do endokrynologa, to nic Ci nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie rozwieje wszelkie wątpliwości.