HOLA tak się cieszę!!! gratuluję Kochana Tobie i Twojej dzidzi :-) trzymamy kciuki teraz za wysoooką betę w środę
pełna_nadziei to naprawdę cudowne czytać takie historie jak Twoja :-) życzę Ci cudownych 9 mięsięcy
Lawendowy będzie dobrze! Twoje maluszki na pewno zostaną z Tobą na długo i już niedługo będziesz miała tego dowód na w wysokich cyferkach na becie, cierpliwości :-)
Agapl nie martw się bólami brzucha, to o niczym nie przesądza, na pewno znak, że dzidzie wtulają się w mamusię :-)
Sylwia jak todobrze że lakarze czasem się mylą ;-) cieszę się że tak to się skończyło i masz 10 maluszków w tym już dwa w Twoim brzuszku i na pewno tam zostaną! Myślę tak jak dziewczyny że betę spokojnie możesz zrobić już 11 dpt
Magdalena trzymam kciuki za jutrzejszą wysoką betę!
Roxi,
Doniemika,
Magdalena super że macie rodzeństwo dla dzieciaczków w brzuszku
Ja robię kolejną betę w następny poniedziałek przed wizyta, na którą się umówiłam kiedy odebrałam pierwszy dodatni wynik bety. Chyba miałabym robione USG wtedy gdyby wszystko było ok. No chyba że w międzyczasie dostanę @. Mam jeszcze 2 testy sikane w szufladzie wiec pewnie je zrobie jutro lub pojutrze ...