reklama

Kto po in vitro?

reklama
To i ja się pochwalę swoim zwierzakiem jak już seria poszła :-)
Tu moja psina jak była malutka

13058_105740279437405_3800460_n.jpg

a tu już dorosła kobitka
166432_195318683812897_1256621_n.jpg

retiolandia i o to chodzi:-). jesteś dzielną kobietą i dasz radę . w kocu po to tu jesteśmy żeby jak którejs jest żle to żeby mogla sie wyplakać w klawiaturę ale tylko przez chwilę, a potem " pozytywne myślenie".

Sylwia1985 - masz sporo mrozaczków ( aż 10 :szok:), masz 2 maluszki w sobie, to teraz pozytywne myślenie, a nie narzekanie. Bo dostaniesz klapsa ;-) Ciesz się z tego i myśl pozytywnie, a będzie dobrze. Zobaczysz.

Retiolandia - wszystko u Ciebie będzie dobrze, zobaczysz. Zacznij myśleć pozytywnie. Nie dołuj się. Masz piękną betkę i usg kolejne będzie super pozytywne. Zobaczysz.

Retiolandia a wiesz, że w przyszłym roku w trójkę świętujemy 4 października?
biggrin.gif
ja mam swoją rocznicę ślubu, a Ty i Elala rocznicę połączenia maluszków z Mamusi brzuszkiem, nie ma innej opcji -wszyskie trzy obchodzimy 4 października i to hucznie :-)

Lawendowy_sen - to masz niezłą kolekcję leków, ale skoro właśnie na regulację hormonów i lekarz ci zalecił, to powinnaś brać, bo wręcz pomogą maluszkowi, a nie zaszkodzą.

A propo kupiłam dzisiaj winko sobie - Porto Tawny - Taylor's. Pychotka. Niestety w Polsce jest mega drogie. W Portugalii w porównaniu z cenami w Polsce jest mega tanie. Jakby ktoś nie pił to niech spróbuje. Polecam. Od razu jednak ostrzegam, że to takie mocniejsze winko, bo porto.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry