reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy_sen - obrazek śliczny :).... pięknie byłoby gdyby się spełnił. Mi kiedyś wywróżono dziewczynkę ( a ktoś drugi innym razem dziecko - niespodziewane). Oby to były prorocze słowa. Ehhh... Się rozmarzyłam. No, ale w końcu marzenia trzeba spełniać i właśnie to staram się robić :)

reklama
Tak a propo liczyłam właśnie kiedy miałabym termin testowania gdyby w miarę poszła stymulacja i inne rzeczy, no i jeżeli dobrze liczę wychodzi mi około 6 grudnia :).... piękny byłby prezent gdyby się udało na Mikołaja :)

Brrr... ale zimno na dworze. Wróciłam właśnie z psiakami i .... o rany ale wpisów na forum, że nie nadążam :)

To może przedstawię też swoje potwory
Zobacz załącznik 513040

Zobacz załącznik 513041

I to tylko 4 z 6 sztuk :)

pełna_nadziei83
- no chyba parę testów zostawiłam dla silnie potrzebujących. A najbardziej mnie rozbawiła odpowiedź farmaceutki na moje pytanie jaką czułość ma test - uwaga odp:"jest bardzo łatwy w wykonaniu"
Alegoria83 - i chyba tak zrobię, 10-11 dzień, w razie czego powtórzę jeszcze w 14 dniu tak dla przyrównania :)
Kinga_1 - zamrożonych jest 8 (w tym większość na poziomie 6-8 komórek). Nie znam się na wynikach, nie moja specjalizacja, ale też myślę że spory żłobek na zimowisku został. Wiem, że dużo zależy od myślenia, ale to nawala kiedy mam za dużo wolnego i różne myśli zaczynają mi napływać do głowy.

Kinga zobaczysz,że będzie prezent
yes2.gif
... moje święta będą z zastrzykami, ale wierze,że kolejne spędzimy już z naszymi maluszkami :-)

Oj dużo pozytywnych fluidków dzisiejszy wieczór przynosi
Hola, pełna_nadziei gratulacje!:tak:
Czytam i kobitki sama nie wiem - transfer miałam w sobotę 3.11 a juz jutro lekarz zlecil kontrole i pierwsza bete...czytajac wasze posty widze ze wy macie te badania troszke pozniej. Ja mam wyznaczone kontrole 6.11, 9 i 14.11. Oczywiście ufam ze beta bedzie cudnie wysoka!Ale moje piersi i podbrzusze wysylaja sprzeczne informacje,bola i przestaja na przemian...ot po prostu świruję ze stresu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry