Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochanie zobaczysz minieci to wszystko tak bardzo szybko, ze nawet nie zdarzysz pomyslec...ja tez mialam dlugi protokol normalnie ledwo sie ogarnelam a juz byl czerwiec i punkcjaMilla dzięki za info, czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe informacje.
Im bliżej mojej drugiej wizyty, tym bardziej nie mogę się doczekać, a gdzie jeszcze długi protokół......
Życzę miłego dnia kobitki)

no to ja juz zaciskam kciuki, bo przeciez styczen juz niedlugo! jestem z ciebie dumna, ze sie nie poddajesz tylko walczysz dalej! tak trzymacMiliaa, postanowilam uzupelniejace badania zrobic jak bede w Pl mam tez umowiona wizyte u ginia. Niech mnie i moje wyniki zobaczy tez inny lekarz.
A kolejna stymulacja w styczniu.
Piersi mnie juz tak bola ,ze chyba w poniedzialek wybiore sie do rodzinnego. Nigdy nie mialam takich dolegliwosci po @ , przed tak ale nie po.

wiesz, ze czasami tak sie zdarza a piersi bola wlasnie na poczatku
:-) Trochę wiary w siebie