reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry KOBIETKI,

Hola, :-:)-:)-:)-:)-( wierzylam mocno,ze to nic groznego i babelek zostanie z Wami. Jest mi bardzo smutno. Tule Cie mocno kochana. Wracaj d nas szybko!!!!

Kinga, mnie po ostatniej stymulacji tez wypadaly wlosy i to w takiej ilosci,ze balam sie,ze wkrotce bede lysa. Stosowalam rozne srodki wkoncu zastosowalam dwa razy maske z zoltka, oliwy z oliwek i cytryny i jest juz znacznie lepiej.

MILEJ NIEDZIELI!!!

Milutkiej niedzieli :-)

I nie zapomnijcie, że
b3ba3bfe249bb2a0d3dc2fc231fb5475_original.jpg

Milla dzięki za info, czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe informacje.

Im bliżej mojej drugiej wizyty, tym bardziej nie mogę się doczekać, a gdzie jeszcze długi protokół......

Życzę miłego dnia kobitki:))
kochanie zobaczysz minieci to wszystko tak bardzo szybko, ze nawet nie zdarzysz pomyslec...ja tez mialam dlugi protokol normalnie ledwo sie ogarnelam a juz byl czerwiec i punkcja:tak:

Miliaa, postanowilam uzupelniejace badania zrobic jak bede w Pl mam tez umowiona wizyte u ginia. Niech mnie i moje wyniki zobaczy tez inny lekarz.
A kolejna stymulacja w styczniu.

Piersi mnie juz tak bola ,ze chyba w poniedzialek wybiore sie do rodzinnego. Nigdy nie mialam takich dolegliwosci po @ , przed tak ale nie po.
no to ja juz zaciskam kciuki, bo przeciez styczen juz niedlugo! jestem z ciebie dumna, ze sie nie poddajesz tylko walczysz dalej! tak trzymac :tak:
a moze te dolegliwosci to naturalka jakas????:rofl2: wiesz, ze czasami tak sie zdarza a piersi bola wlasnie na poczatku:tak:

Hola...tule cie mocno :*

Anna...przy podejsciu do in vitro prolaktyna jest regulowana tymi wszystkimi lekami ktore bierzesz, wiec mozesz zupelnie sie o nia nie bac...
nie wiem jak to jest przy podejciu do crio...ale przy calej procedurze in vitro i stymulacji prolaktyna jest nieistotna;-)

Kinga, świetne są te ozdoby, które znalazłaś.
Teraz generalnie wraca się do tego, co było kiedyś i odeszło w zapomnienie. Ja też uwielbiam drewniane ozdoby i te wykonane własnoręcznie.

A dla Ciebie link do ozdób, co prawda saute, ale można je samemu pomalować, a wtedy satysfakcja gwarantowana

Boże Narodzenie - WYCINANKA

Lawendowy_sen - te ozdóbki z twojego linka są śliczne. Tylko, że ja jestem antytalencie jeżeli chodzi o plastykę :(... niestety. Chyba, że na jeden kolorek to może dałabym radę jakoś.

reklama
Kinga, z ta naturalka, to chyba nie mozliwe, bo jeszcze nie bylo owulacji po ostatnim crio. DZis mnie juz jakby piersi mniej bolaly.
Ozdoby swiateczne bardzo ladne. :tak:

A my dzis z mezulkiem zrobilismy pierogi ruskie. Pyszne. Dawno nie jedlismy i smakuje jak nigdy ;-)

Do góry