Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej Dziewczyny. Ale jesteście płodne z tymi postami. Chwilę mnie nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości...
Ja dziś byłam na pierwszym podglądanku (4 dzień stymulacji). No i jak by tu powiedzieć MARNIOCHA. Wogólę nie reaguję na leki. Estradil 18, nic nie widać ani ssłychać aby się coś rosło. Brałam jak do tej pory menopur w dawce 225 ale już dziś wziełam 450 (!) a od jutra zmiana leku. Przechodzimy na Pergoveris 450 j.m . W poniedziałek kolejne przegląd.
, są jeszcze 3 ale malutkie i nie powinny urosnąć. W poniedziałek podglądanko na 8:45, doktor powiedział, że wszystko idzie zgodnie z planem, ewentualne przesunięcie punkcji może być o 1, 2 dni. Nadal mam brać 150 j. menopuru + od dzisiaj jedną ampułkę orgalutranu.
Nic nie mówiłam m., że robiłam, bo nie chcę jeszcze jego dołować. No cóż. Oby do niedzieli - wtedy zrobię betkę i się wyjaśni. Wątpię, żeby coś było z tego, ale zobaczymy.