Marzycielka7
Fanka BB :)
Kochana co sie przejmujesz moja ciocia 40 pierwszy dzieciak
To jest jeszcze szansa [emoji16][emoji16][emoji16]
Ta procedura musi się zakończyć pozytywnie u mnie
Głęboko w to wierze [emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana co sie przejmujesz moja ciocia 40 pierwszy dzieciak
WlasnieKochana co sie przejmujesz moja ciocia 40 pierwszy dzieciak
Musi I koniec kropka kciuki 3mamTo jest jeszcze szansa [emoji16][emoji16][emoji16]
Ta procedura musi się zakończyć pozytywnie u mnie
Głęboko w to wierze [emoji110]
Podano jeden zarodek i się zadomowił na dłużejPrzypomnisz z jakim efektem? Pozdrawiam:-*
Czesc klinik z tymi lepszym labo decyduja sie na hodowle do 5tej doby gdyz wtedy wiadomo ktore zarodki najlepiej rokuja.. jesli miedzy 3cia doba a piata zarodek nie przerwa to raczej w macicy tez by nie przetrwal.. Sa tez pewnie teorie ze nie ktore zarodki jesli nie przetrwal w warunkach labo to moglyby przetrwac w macicy ale chyba jest mniej na ten temat dowod gdyz hodowle do blastocysty daje lepsze rezultaty w powodzeniach procedur IVF.. tu tez wazna jest rola laboratorium.No to mnie pocieszylas bo my zawsze do 3 doby j tak trochę bałam się tej 5 :-)
Podano jeden zarodek i się zadomowił na dłużejJestem póki co w ciąży. A za procedurę musiałam, zapłacić około 3200 zł (leki , badania krwi itd)
Ja podczas rozmowy z moja lekarka od razu ustaliła do 5 doby uważamy, że im bardziej dojrzałe tym lepiej, tak samo jak przy pierwszej weryfikacji nie robię bety i to dzięki Wam i żeby mieć mniej stresu.No to mnie pocieszylas bo my zawsze do 3 doby j tak trochę bałam się tej 5 :-)