reklama

Kto po in vitro?

hola trzymam kciuki zeby @ przyszla szybko i zebys byla silna. Ja tez czekam i chyba dlatego nie przychodzi, po poronieniu dostalam @ po 8 tygodniach, teraz czekam na kolejna, by zaczac brac progynowa.

reklama
hola - no właśnie jem żurawine, ale kupiłam tez jakiś lek, bo zaczyna coraz bardziej boleć nie ma co czekać

kinga - też mi się wydaje, ze mój organizm trochę wariuje, ale myśl, że masz mleko, a maluch stracony jest bolesna.

retiolandia to spróbuj jeszcze z sokim z zurawiny tez powinnas dostac w aptece albo w sklepie zielarskim. silniej działa niż suszona. nie pamiętam której z dziewczyn nie działaly antybiotyki a sok dał radę

Retiolandia mi na chory pęcherz pomógł kupiony w aptece proszek z żurawiny, to było w saszetkach - trzy na dzień góra - mnie bardzo bolało, w łazience to był koszmar po prostu, prawie płakałam, a ja z bólu żadko płaczę - a po już jednej saszetce mi ulżyło, niestety nie pamiętam nazwy

reklama
Hej dziewczyny! Jestem po... wczoraj miałam pierwszy transfer- 1 zarodek. Teraz największe wyczekiwanie... i najdłuższe 17 dni w naszym życiu! Życzę Wam wszystkim spełnienia naszego wspólnego marzenia :-) Pozdrawiam i dużo siły dla Was ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry