reklama

Kto po in vitro?

Kinga czekamy na wieści od Ciebie :-) pochwal się już betką bo umieramy tu z ciekawości :-) na pewno duża tylko jaka??? napisz już do nas please :-)

Madzialenak Twój big day is coming so quick!!! trzymam kciuki za jutrzejszą wizytkę coby dr wypatrzył jak najwięcej super pęcherzyków

Aduś jak się czujesz????

Miliaa powodzenia jutro, kciuki, kciuki, kciuki :-)

Hola i Kate życzę Wam dziewczyny aby Wasze śnieżynki jak najszybciej były z Wami :tak:

a ja dzwoniłam dziś do I. i nie muszę się już martwić z tą płatnościa - faktycznie, jest 7 dni od tej wizyty 18stego więc bez problemu zdąże :-)

reklama
Hej dziewuszki ;-) melduje się spowrotem.. Czuje się jak po badaniu usg, nic nie boli, w sumie to nawet nie ma od czego boleć bo żadnych zmian, zrostów, polipów etc. doktorek nie znalazł.. nic więc nie wycinał, nie pobrał nawet żadnych wycinków.. nawet nie zadrapał a szkoda :-( jedyne co stwierdzono to macicę łukowata??!:-(:szok: wada macicy.. niby nie wpływa na samo zajście w ciąże, nie wiem jake moga być zagrożenia, może jakieś już w samej ciąży,, nie wiem :( szukam na necie ale nic nie moge znalezc.. Pamiętam że Sonysony miala opis że ma taka macicę też stwierdzona:zawstydzona/y: Wiecie może cos w tym temacie?? Qcze kolejny powód do zmartwien...
Przed zasnięciem tak sie balam ze sie poryczalam :szok: :baffled:az anestezjolog mnie przytulila:-p wizyta 11.12 i wtedy padnie decyzja.. króki czy długi protokól, ale jaki by nie bym to stymulacja juz przed swietami więc pickup zaraz po sylwestrze :szok::szok::szok:
Madzielanek to ty juz niedlugo :-)ale fajnei, daj znac ile pecherzyków widac
Gotadora a moze na ten soczek to jak w Gd bedziesz tego 18-tego? na którą masz wizyte?

Kobietki a w którym tygodniu ciąży poszłyście pierwszy raz na wizyte bo tak jak licząc od dnia punkcji to u mnie prawie 3 tydzień może to za wcześnie bo przecież usg jeszcze nic nie pokaże a tak bym chciała zobaczyć swoje kruszynki czy są na swoim miejscu o to się teraz martwie najbardziej.

Domi123 - ja jeżeli wszystko będzie ok mam zalecone cały czas branie dupahaston i utrogestan ( do 12 tygodnia niby). A odnośnie usg to na kartce z zaleceniami mam zaleconą wizytę 4 tygodnie po transferze dopiero.

Edi82 - kciuki za Ciebie. Niech się zadamawia maluszek u mamusi.

Retiolandia - gotadora dobrze mówi z żórawiną, ale czasami potrzebne są konkretniejsze lekarstwa. Moim zdaniem powinnaś się wybrać do lekarza rodzinnego i zrobić badania o co biega ( najlepiej badanie z moczu).

A ja pobraniu krwi czekam cierpliwie na wyniki ( no dobra, z tą cierpliwością to może przesadziłam, ale czekam).

Aduś to teraz to już musi się udać, jesteś przebadana wzdłuż i wszerz :-D. Bardzo się cieszę, że nic nie wykryli. Już niedługo zaczynasz, zobaczysz nim się obejrzysz to będziesz tak jak ja czekać na punkcję. U mnie widać 15 pęcherzyków, które rosną +5 malutkich.

Madzielanek 15 to super wynik :-D i to po krótkim protokole prawda??:-)
martwi mnie ta macica łukowata :-( czytam na necie i pisze że to jakaś wada anatomiczna macicy
Qcze księżna Kate tez juz w ciązy ... to od tematu ciązy juz wogóle cięzko sie odpędzić :szok:
Kinga czekamy na dobre wieści

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry