reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora dziękuje Ci za wsparcie duchowe ;-) juz zdązylam doczytac zeby sie nie filmowac tą macicą lukowata. Zresztą dr St. powiedzial ze to na nic nie wplywa wiec nei szukam juz dziury w calym ;-) Moj M wraca 19 albo 21 czyli na koniec świata :-D:-D:-D dlatego ja lece do niego w nastepny weekend na 2 dni zeby sie poprzytulac przed tym koncem swiata :-) czyli twoj tez tak jakos wtedy bedzie? szybko zleci zobaczysz ;)
Jesli chodzi o platnosci to nam tez dali 7 dni na wplate po zakwalifikowaniu do programu a tez malo nie bylo :szok: No więc ja pisze list do Gwiazdora zeby pod choinke dostac zestaw Menopurów bo akurat wtedy bede sie kłuć :-D a nóż dostane i zaoszczedze troche :-)

Aduś ale Ci dobrze :-) zobaczysz mężusia... fajnie macie tam lotnisko pod bokiem, ale za kilka lat i my będziemy mieć ( ma być większe niż te w W-wie) , ja nie latam póki co, za duży kłopot z moim zwierzyńcem, niestety nie mam tu "swojej" rodzinki, tylko męża, więc nie mam kogo prosić o opiekę, jak miałam tylko królika to czasem go zostawiałam samego w mieszkaniu, zawsze ktoś go dokarmiał, a ten na szczęście dużo nie psocił, z psem mam ogromny kłopot bo ona świata za mną nie widzi, więc jej nie zostawię na kilka dni, bo strasznie to bidulka przeżyje.... taaak -dobry pomysł z tym listem do Mikołaja :-)

Aduś, Ty nie o menopur proś, ale o dzidziusia :-)
Trochę z opóźnieniem dostaniesz prezent, ale za to konkretny.:-)
Ja na koniec świata pracuję do 17:00. Ostatni dzień trzeba będzie poświęcić na pracę, a nie na przyjemności, to
niesprawiedliwe :-(

Kinga super!!! Cały czas ściskałam kciuki... tak sobie powiedzialm po cichutku, że jak u ciebie bedzie ok to u mnie też... ale o tym przekonam się za dobry tydzień:):) No to dziś zaśniesz spokojnie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry