reklama

Kto po in vitro?

reklama
oczywiscie to zazdrosc w najczystszej, zdrowej postaci :) tylko pozytywne fluidy do Ciebie wysylam :p
Zamierzam wziąć wszystko co się da! Nie zapomnę jak wracałam z reklamówą leków przed stymulacją - jaką miałam bekę z siebie, że jak rasowa ćpunka jade :) i oby mnie nikt nie zobaczył :) a teraz juz sama wydzwaniam do lekarza z roznymi ciekawymi propozycjami dołożenia co tylko się da :)

A jak Twój lekarz reaguje na propozycje z Twojej strony ?

A jak Twój lekarz reaguje na propozycje z Twojej strony ?

No biopsje juz proponowal jak dzwonilam ze sie nie udalo i wstepnie juz powiedzial ze jak sie spotkamy to omowimy wszystko i cos dolozymy. Na wszystko sie zgadza, nawet sam powiedzial jak dzoasia ze szkoda kasy na dwa transfery - mozemy dac dwa zarodki jesli chce. Na zasadzie ze mowi ze to nie wiadomo czy pomoze ale sprobowac mozemy i recepty mi da i powie co i jak.
Pod tym wzgledem jest super.

Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
Zrobiłam badanie poziomu kwasu foliowego , biore ponad rok regularnie
Widzę po wyniku ze jest w normie ale chyba szału nie robi
Zastanawiam się nad tym lekiem
Czy któraś z Was brała go ?
IMG_4365.JPG
IMG_4209.JPG

Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
Zrobiłam badanie poziomu kwasu foliowego , biore ponad rok regularnie
Widzę po wyniku ze jest w normie ale chyba szału nie robi
Zastanawiam się nad tym lekiem
Czy któraś z Was brała go ? Zobacz załącznik 975066Zobacz załącznik 975068
Mi jak wyszly zmutowane geny to kazali sie przeżucić na to. W sumie i moja miejscowa dr i dr z kliniki do ktorej do tej pory jezdzilismy. Biore to od konca lutego.
1558370892026.jpeg
1558370914862.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry