reklama

Kto po in vitro?

reklama
Smutna_01 - jest możliwe. Musisz powtórzyć betkę za 2 dni. Jak będzie rosnąć to jest właśnie taka opcja jak piszesz będzie i za to mocno trzymam kciuki, żeby tak właśnie było &&&&&&&&

Kinga, Milaa dzięki za wsparcie, już jest trochę lepiej, a może dlatego, że brzuch zaczął mnie trochę pobolewać jak przed @ i sobie wyobraziłam, że moje dwa szkraby się "wgryzają":) Niestety cierpliwość nie jest moją cechą dlatego strasznie mnie męczy to czekanie.. co jakiś czas zastanawiam się czy może testu nie zrobić, ale wiem, że w 7 dpt to bezsensu:baffled:
W każdym razie muszę jakoś wytrzymać i tyle i przestać się negatywnie nastawiać:-)

reklama
Kinga, a Ty nie chcesz studiować medycyny??? Bardzo trafna diagnoza :-D
Duszności i problemy z oddychaniem mam na tle nerwowym. Nawet dr nieśmiało zdiagnozował nerwicę.
Jeszcze tego mi brakowało. Kolejna choroba do kompletu. Nie wiem, która to już z kolei.
Chce ktoś jakąś, bo zaczynam rozdawać :-) Takie przedświąteczne wietrzenie magazynów :-D:-):-D

Lawendowy_sen - ja mam podobnie. Jak się bardziej zestresuję to się duszę. Temu się domyśliłam, że to może być coś tego. Cieszę się, że to nic poważnego. Na oddychanie dostaniesz leki do wdychania ( ja chwilowo odstawiłam, bo nie chcę na maluszka wpłynąć), a na nerwy też jakieś leki i spoko. Będzie wszystko super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry