reklama

Kto po in vitro?

clexan chyba nie musi być w lodówce. Sprawdzę. Podaj mi adres na priv - to wyślę jutro. Nie chce pieniążków. Mogę po prostu Ci wysłać - ja ich nie potrzebuję. Mam potem zapsy leków w szufladzie i moja mama je potem wyrzuca, bo się przeterminowują.

reklama
Hola - sprawdziłam wreszcie na swojej starej karcie szpitalnej co dostawałam po zabiegu wyłyżeczkowania. Zero hormonów tylko przeciwzapalnie Arthrotec. Nie miałam w ogóle problemów po zabiegu. Nie licząc krwawienia lekkiego przez jakiś czas.

Różyczka - super, że dwa maluszki mają serca jak dzwon. Rosną jak na drożdżach widzę.

Misia1974 - super, że dobrze z maleństwem. Dbaj o siebie teraz. No i leż grzecznie. Ja tam i mogłabym leżakować do 16 tygodnia, żeby tylko wszystko z maluszkiem było ok. Wiem, że Ci się nudzi ( nie dziwię się). Polecam stronę z filmami ekino.tv Każdy tam coś dla siebie znajdzie do oglądania. A skoro masz czas to możesz coś ciekawego pooglądać.

Asiex - jak dzisiaj samopoczucie? Testu nie rób. Mnie tylko niepotrzebnie zestresował i przez to miałam dzień płaczliwy. Bo u mnie maluszek zaczął się późno wgryzać i zwykły test nie mógł tego wykazać.

A ja wysłałam wyniki do swojego lekarza. Powiedział, że ciąża rozwija się i zlecił badanie hcg i progesteronu 10.12.2012 ( czyli w poniedziałek). Zrobiłam symulację jaką powinnam mieć betkę i przy przyroście 66% na 48 godzin powinno to być 165 około. No i mam nadzieję, że tak będzie. A propo dokuczają mi lekkie mdłości ( na razie lekkie). No i nic nie mają wspólnego z porannymi, bo o różnej porze. A poza tym szybko się męczę teraz. Właśnie leżakuję na kanapie.

Kinga już lepiej, paradoksalnie przez to, że dziś pobolewa mnie brzusio:-) a to znaczy, że coś się tam dzieję, jest 7 dpt więc pora na zagnieżdżanie, a z testem wytrzymam do wtorku:tak:

Twoja betka na pewno pięknie urośnie do poniedziałku, zresztą nie ma innej opcji:)

usg miałam w poniedziałek kiedy zaczęły się plamienia nic nie było widać, licząc od ostatniego @ powinien być to początek 6tyg. ale po wynikach bety widać że ciąża może być młodsza zarodek/zarodki późno się zagnieździły. gin. twierdzi że na tym etapie może nie być widać zarodka.

smutna wg mnie to jeszcze nie jest nic przesądzone, powtórz betę i idź do ginekologa, który ma dobry sprzęt. Może maluszek zrobił psikusa i schował się swojej mamci. Wszystko będzie dobrze. Trzymaj się. Zmień proszę swój nick, bo jest bardzo przygnębiający.

Kinga już lepiej, paradoksalnie przez to, że dziś pobolewa mnie brzusio:-) a to znaczy, że coś się tam dzieję, jest 7 dpt więc pora na zagnieżdżanie, a z testem wytrzymam do wtorku:tak:

Twoja betka na pewno pięknie urośnie do poniedziałku, zresztą nie ma innej opcji:)

asiex u Ciebie dopiero 6 dpt więc jest to czas na zagnieżdżenie zarodka, ale nie na testy "sikane", możesz tak jak Kinga zrobić sobie betę, aby zobaczyć czy coś drgnęło, ja tak zrobię tym razem . Trzymam kciuki za Twoje testowanie we wtorek.

reklama
Madzialenak chyba faktycznie zaczęło się zagnieżdżanie, bo coraz bardziej pobolewa mnie brzuszek, tak jak przed @, no chyba, że sobie wmówiłam te bóle:-) Jejku jak moja szefowa usłyszy, że jestem w ciąży to padnie jak długa.. mój m się śmieje, że mam jej wtedy zrobić zdjęcie, bo ono będzie bezcenne:-) nasz zespół liczy 4 osoby, a jedna jest już na ciążowym L4.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry