reklama

Kto po in vitro?

reklama
598415_10151199348938691_82335466_n.jpg

Dziewczyny, jak rozumiem, teraz za 2 tyg usg, a następnie, powinnam juz chodzić do normalnego ginekologa.

Czy macie jakiegoś godnego polecenia lekarza z Warszawy (ewentualnie piaseczna), który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąży z in vitro?

Monika, serdeczne gratulacje! Ja w 12dpt miałam 98 więc Twoja beta jest jak najbardziej OK. Trzymam kciuki przyrost i kolejne miesiące.
Co do lekarzy - ja mogę polecić lekarkę, której zawdzęczamy ciążę z kliniki (chodzimy teraz do niej prywatnie na prowadzenie) - ale jest na Mokotowie. Jak Ci pasuje - daj znać, podam szczegóły.
Jak ją zapytałam, co teraz z moją ciążą (jak się okazało, że jestem), jaka ona będzie i czym się będzie różniła od naturalnych - powiedziała mi, że będzie .... lepsza :)

reklama
dokładnie potwierdzam!!!!!! GRATULUJE Monika81 mowiłam ze dołaczysz do grudniowych Mamus idziemy łeb w łeb wiec dawaj znac na bieżąco ja jutro ide na bete (12dpt) sprawdzic przyrost dzis o dziwo (byc może to moja psychika) dopadły mnie lekkie nudności z którymi walczyłam w pracy ogólnie objawów brak czasem tylko cos ukłuje no i standard u mnie lewy jajnik - UWAGA taki ból to dobry znak u mnie jedyny objaw:))) Bedzie dobrze mamuś nam przybędzie a WY DZIEWCZYNY czekające trzymam kciuki UDA SIE NAPEWNO teraz uwierzę już we wszytsko:)))))))))))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry