reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny!! Oj długo mnie tu nie było, a widzę, że Sznurki ma piękną betkę...super, gratuluję kochana!!! Ja musiałam się trochę odciąć od tego wszystkiego i na maksa zajęłam się pracą. Jestem po ciężkim @ i w piątek idę zapytać doktora kiedy możemy zabrać nasze śnieżynki:) Trzymajcie się kochane!

Madzialenak, ja nigdy nie korzystałam z diagnostyki. Ostatnio wszystkie badania robię w Lux Medzie, a oni nie maja swojego laboratorium, tylko wożą właśnie do diagnostyki, do Gdyni.
Zrób koniecznie badanie dla doktora. Invikta na pewno ma czynne laboratorium w sobotę, bo nie raz byłam i robiłam. Na hormony czekałam godzinę, to i na bete pewnie tez około będziesz czekać.

madzialenak - DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nasze placówki jak klikniesz na mapę to są pokazane placówki czynne całodobowo w Twoich okolicach ( tzn. Gdańsk, Gdynia) no i są wyniki dostępne przez net ( ja mam kartę i tak sprawdzam wyniki). Ja we wrocławiu zawsze tam robię i jak na razie nie narzekam na tempo pracy. Jedyny wynik na jaki musiałam długo czekać to kariotyp, ale na to się czeka długo zawsze.

madzialenak...no to dobrze kochanie, twarda i dzielna dziewczyna jestesto i dzieciaki takie same!! ja ci gratuluje kochanie, bo wiem, ze bedzie dobrze! i juz w sobote/piatek beta bedzie rewelka! ja w sobote tez jade zbadac sobie krew, wiec musi byc dobrze.
moze juz odpusc dobie piatek i pojdz tylko w sobote...obliczysz sobie bete po prostu na zasadzie nie 24h tylko 72h...mam taki kalkulator na necie, wiec wszystko jets do zrobienia.

I na mnie też już czas.
Słodkich snów babeczki :)
DOBRANOC​

64012_367776796652610_807103932_n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry