reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha, Dziekuje i Tobie rowniez zycze spokojnych, radosnych i rodzinnych Swiat ,aby ciaza przebiegla pomyslnie a Maluszek byl zdrowy,przyniosl rodzicom duzo szczescia i wypelnil po brzegi radosnie ich zycie :-)

Kate071 - kciuki za transfer zaciśnięte &&&&&&&&&&& Jak to piszę to chyba już masz swojego maluszka ze sobą :)

Sznurki - super betka. Mi się też zdaje, że to mogą być bliźniaki. Sporo ci urosła.

Sznurki - niestety dla mnie grudzień nie jest magiczny:-(. No, chyba, że Świątecznie i rodzinnie. Nawet się nie mogę umówić do swojego lekarza na 18 stycznia, bo coś się uparli, że nie mają jeszcze grafiku i że najwcześniej 2 tygodnie wcześniej mogę się umówić ( wcześniej nigdy tak nie było). Normalnie jestem zła już z tego powodu. Zaś pod górkę.

sznurki...superowo!! gratuluje!!! piekna beciorka!
ja lece chyba na betke w sobote...zeby sie nie stresowac przez swieta!

Kate...cudownie!! w takim razie zaciskamy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!!!:-)

agapl...kochana spokojnie, jak widzisz ja z cysta zaszlam w ciaze, wiec ty tez mozesz...narazie nie masz sie czym martwic...ja wierze, ze bedzie dobrze! ale rozumiem, ze sie denerwujesz

ja robilam dzis test sikany i mam piekne dwie krechy, tak dlugo na nie czekalam!! betka najwidoczniej rosnie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry