reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, to Wy wczoraj byliście cały dzień w podróży. No ale na korki, to nie można nic zaradzić, tylko cierpliwie stać i czekać, aż się rozładują.
Dobrze, że dużych strat Alma nie narobiła. A porządek koniecznie trzeba zrobić, bo króliczek nie wiem, co się dzieje :-)

Ja za chwilę też się zabieram za porządki świąteczne, chociaż mam takiego lenienia, że szok i nic mi się nie chce.
Ale jak mus, to mus.

reklama
Lawendowy Sen jak ja już wreszcie będę miała porządek to normalnie nie wiem, czy ja będę umieć w takim domu mieszkać ;-) ale mam nadzieje,że święta za rok spędzimy już w nowym domu i bedziemy mieszkać już tak normalnie, bo obecnie cały czas tak u siebie ale tymczasowo, bo w remoncie, a gdzieś te rzeczy potrzebne do remontów trzeba trzymać, mieszkanie które rok temu myślałam,że będzie gotowe na tegoroczne święta służy nam jako magazyn :rofl2: a ja mam taki z przodu sklep z tyłu dom, a na górze magazyn - ale za to mam blisko do pracy ;-) znajmomi się śmieja, że ja mogę sklep w szlafroku rano otwierać :-D

Kurde, wyniki dopiero po 15 będą... A obiecali wcześniej :/ ja dzis plamienia jakies mam i obawiam się czy wszystko ok... Chyba troche się przeciazam ostatnio... Koniec, kładę dupe na łóżku i oglądam seriale ;)

Mam wyniki:

beta - 84,1 w 12 dpt wzrosła ponad 3krotnie od 9dpt czyli ok :tak:
progesteron - 26,59 wzrósł z 9,7 :-)

ft4 - 19,20

tsh - 2,19 troszkę wzrosła, co o tym myślicie??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry