reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy, a widzisz tak chwaliłam mojego nowego doktora i nawet on stracił już w moich oczach.. ale co tam i wy to mówicie i ja tak miałam że było widać mniej pęcherzyków a przed samą punkcją pojawiło się więcej :tak: Pozatym stawiam na jakość tak jak pisze Madzialenak :tak:
Dziewczyny kolejne pytanie czy jak miałyście krótki protokół (te które miały ) to miałyście antagoniste? Dr K mówił mi że bez nie powinno się robic a mój dr mówi ze częściej robią bez.. Ja też czytałam ze z Natagonista jest lepszy .. i badź tu człowieku mądry.. Musze na wisycie 27mego przekonać dr Szcz. żeby podali mi tą antagoniste

reklama
W tym tygodniu zrobiłam sobie badania TSH - 3,28 , ft3- 2,89 pg/ml norma 2,0-4,40
ft4 - 1,30 ng/dl norma 0,93-1,70.
Przed pierwszym in vitro lekarz mi wogóle nie zlecił hormonów tarczycy. Dziewczyny a czy ft4 jest dobre?

Lawendowy, a widzisz tak chwaliłam mojego nowego doktora i nawet on stracił już w moich oczach.. ale co tam i wy to mówicie i ja tak miałam że było widać mniej pęcherzyków a przed samą punkcją pojawiło się więcej :tak: Pozatym stawiam na jakość tak jak pisze Madzialenak :tak:
Dziewczyny kolejne pytanie czy jak miałyście krótki protokół (te które miały ) to miałyście antagoniste? Dr K mówił mi że bez nie powinno się robic a mój dr mówi ze częściej robią bez.. Ja też czytałam ze z Natagonista jest lepszy .. i badź tu człowieku mądry.. Musze na wisycie 27mego przekonać dr Szcz. żeby podali mi tą antagoniste

Aduś a co jest ta antagonista? Ja miałam krótki protokół i brałam takie hormony: menopur 10 wstrzyknięć i orgalutr 5 wstrzyknięć. Na koniec choragon.

Kariotyp robili mojemu mężowi, na wynik czekaliśmy 6 tyg i to były najdłuższe 6 tyg w moim życiu. Wynik wyszedł dobrze, gdyby był zły nie byłoby szansy nawet na in vitro.
Ale nie rozumiem czy Ty byłaś w dwóch ciążach naturalnych czy in vitro? Ja miałam dwie naturalne. Teraz jestem w trakcie in vitro pierwszy raz.

Koleżanko Aduś czy możesz mi powiedzieć jakie robiłaś badania?
Czytałam na forum że najlepsze tsh to 1,0 - 1,5 na zajście w ciążę? A ja jak mam 3,28 to nie za duże?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry