reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki

Chciałam Wam tylko powiedzieć, ze właśnie wróciłam od doktora, 31 grudnia mam wizytę w celu potwierdzenia obecności pęcherzyka ciążowego w macicy :-)

Miałam dzisiaj przykre zdarzenie, przewróciłam się na śliskich od śniegu kaflach wprost na kolano prawe. Mam nadzieje, że sobie nic nie zrobiłam bo mnie dość mocno boli.

No a ja niestety ze złymi informacjami...
Dostałam krwawienia... Czekam na konsultacje tel z novum ale chyba to koniec...
niestety chyba te święta nie będą takie cudowne

miliaa poczekaj na info od doktora, Misia, Gienek miały krwawienia a dzieciaczki się rozwijają a u Gienka to już na świecie są. Z tego co pamiętam to MARCIKUK miała krwawienia co m-c w ciąży w dniu spodziewanej miesiączki i jej dzieciaczki też są już na świecie. Nie denerwuj się, stres nic nie pomorze.

Dzwoniłam do novum, kazali leżeć i się nie ruszać absolutnie...
A ja dzis poszłam sobie do apteki, bo się troche lepiej poczułam... Po prostu teraz wiem, ze nie mozna robić nic!
Może to oznaczać poronienie ale nie musi...dupek zwiększony do 3x2
Misia... A ty kochanie jak długo mialas to krwawienie?

reklama
Miliaa - miałam w nocy takie krwawienie, że toaleta wyglądała, jakby tam kogoś zarżnięto. Potem takie brunatne coś sączyło się ze mnie z dwa dni. Następnie dwa dni się nic nie działo i znowu pociekła ze mnie żywa, czerwona krew. Za każdym razem robiono mi usg i maluch miał się dobrze. To co mi mówili wszyscy lekarze - grunt, by przy krwawieniu nie było bólu. Mnie nie bolało. Ból moze świadczyć o poronieniu. Bez bólu krwawienie raczej niczego złego nie wróży. Jeśli bierzesz jaki clexane lub accard - krwawienia mogą się zdarzać,. Musisz jednak uważać, bo takie krwawienie może świadczyć o powstaniu krwiakówi odklejaniu kosmówki - więc najlepiej leżeć. Ja leżałam dość uczciwie i obecnie nie ma śladów po krwiakach, odklejaniach i od miesiąca nawet nie plamiłam. Trzymam kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry