reklama

Kto po in vitro?

reklama
witam wszystkie kobietki Świątecznie :)
Ja dzisiaj leniuchowanie na maksa. Miałam mieć gości, ale się pochorowali i sama wylądowałam w gościach :)... a jutro też w gości :) Łasu****ę i się obijam :)... znaczy się. Czyli typowe Święta. Ale za to w miłym gronie przy fajnej rozmowie.

Miliaa - odpoczywaj kobieto i nawet nie waż się ruszyć jak nie musisz. Będzie dobrze zobaczysz. Ale lepiej chuchać na zimne jak to się mówi.

Lawendowy_sen - współczuję zarazków. Kuruj się kochana. U mnie teściowie się pochorowali i 2 szwagierki. Istny szpital mają w domu. No i mój tato też kichał i coś się dusił. Na wszelki wypadek zabrałam więc go do lekarki w wigilię. Na szczęście tylko przeziębienie.

Kate071 - poczekaj cierpliwie na testy. Jeszcze za wcześnie u Ciebie, żeby coś stwierdzić. Ale skoro coś jak na @ kuje to znaczy, że wszystko w jak najlepszym porządku i Twój maluszek się wgryza.

Madzialenak, dziękuję, że pytasz:-) Już mi lepiej. Gorączki nie mam, gardło już coraz mniej boli.Antybiotyk zaczął działać, tylko migdały całe białe, jakby je ktoś twarożkiem obłożył.

A u Ciebie jak samopoczucie? Dalej czujesz ciągniecie i kłucie?
Odpoczywaj Kochana ile się tylko da.

Kinga, uważaj na siebie, żebyś się nie zaraziła jakimś choróbskiem.
Herbatka z cytryną i miodem jest dobra na wszystko, polecam :)

Hej dziewczyny, u mnie tez juz praktycznie po sniegu, wszystko topnieje, a bylo tak ladnie. Wieczorem mocno zaczelo mnie ciagnac w brzuchu i caly wieczor przelezalam, piersi zaczely mnie piec, dzisiaj 6dpt oby to nie byly objawy @.

Lawendowy sen już teraz nie czuję i się zaraz denerwuję czy tam w brzuszku na pewno wszystko dobrze. Najchętniej robiłabym codziennie test, jakby apteka była czynna to od razu bym poleciała. Jak widzę 2 kreski to się uspokajam. Jeszcze taka długa droga, nie wiem jak przetrwam do usg serduszkowego.

Zapomniałam Wam pożyczyć miłego wiosennego dzionka.

U mnie ładne słoneczko zagląda w okna. Po śniegu to tylko wspomnienie zostało.
I temperatura na zewnątrz prawie wiosenna, bo jest +10 st. I tylko motyli brakuje :-)

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_zdjecia-na-osi-czasu_2367879.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry