reklama

Kto po in vitro?

super betka
wstaje z łozka i ide z psami bo cos apetytu nie maja moze jak sie wybiegaja to zgłodnieja
ej laski ale sie wk
spotkałam w swieta zone mojego kuzyna oni tez sie staraja i lecza zolnierze i tak sobie rozmawiamy a tu wchodzi moja kuzynka siostra tego kuzyna i sie wtraca ze ona to pewnie ledwo nogi rozchyli i bedzie w ciązy no żal mi takich ludzi

reklama
MILIA wg mojego labo wygląda to tak:

5,8-71,2 3 tydz.
9,5-750 4 tydz.
217-7138 5 tydz.
158- 31795 6 tydz.
3697-1635563 7 tydz.

itd

Ja wyliczyłam sobie wg kalkulatora z angielskiej strony, że mam 4 tydz. 4 dzień ciąży, czyli mieszczę się w normie 4 tygodnia :-)

Przed chwila weszlam przez przypadek na watek: czy mozna zaplanowac plec dziecka bo na dole strony pojawiajs sie tematu typu: pierwsze dziecko przed 30stka, jak zaplanowac plec, o ironio- niektorzy to naprawde nie zdaja sobie sprawy z tego jakie szczescie maja naturalnie i bez problemow zachodzac w ciaze, planujac miesiac narodzin itp a i tak niezadowoleni....mnie juz dzisiaj brzuch mocno boli jak na@ :((((((

madzialenak... Bo ty masz pewnie ciążę liczona od OM... A w moim lab od zaplodnienia... Wiec ja w ogole nie umiem sobie tego sama obliczyć. :D podaj mi adres tej strony twojej może ona mi coś wyjaśni :)
Kate... Tak to jest, ze ludzie nie doceniają tego co maja... Ja tam nawet nie wchodzę, zeby się nie denerwowac :) a ty weź no spe i do łóżka! Musisz najwięcej teraz odpoczywać. Nie daj się tym skurczom okresowym... Może magnez sobie pobierz :)

Madzialenak, wyniki super!!!

Spełniło się Twoje marzenie!!! To teraz dbaj o siebie i o Maluszki.
I jeszcze raz, Kochana, wszystkiego najlepszego :-)

stylowi_pl_dziecko_1497734.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry