Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
:-)
No to najpiekniejszy prezent juz dostałaś dziś, przyjmij jeszcze życzonka ode mnie
od dziś będziesz najszczęśliwsza na świecie.. doczekałaś się!!!
jeszcze tydzień temu dr widział tylko 5?? dziś dr Gotadory naliczyła na jednym 5, drugim 6
trzy razy jej pytałam czy dobrze widzi.. ale za to są bardzo małe, jakby dopiero zaczeła się stymulacja :-( narazie dalsze 4 dni, potem pewnie jeszcze 2-3 .. oby tylko teraz rosły :-(
Dr powiedziała że musiały się za bardzo wyciszyć ale jak.. samym ovulastą? niby nie potrezbnie dostałam ponapeptyl co dziennie bo on mój przyhamować wzrost .. ale tak to jest jak co chwila inny lekarz rozpisuje leki :-(cała Invikta!! a tak na marginesie dziś był tam taki tłok i nerwówka jakiej jeszcze tam nie widziałam
Muszę się spokojnie wypłakać przcierpieć porażkę i jak najszybciej ogarnąć i walczyć dalej. 2013 będzie mój!!!
Sony dziękuję. Jestem debiutantką w tym temacie. To było moje pierwsze podejście do IVF - 8 dzieciaczków nadal czeka na nas więc jest o co walczyć. Problem jest u mojego M więc tym bardziej mnie boli porażka bo on się bardzo z tym męczy i obwinia i nic się nie da z tym zrobić.Oj ewela przykro mi.
Jak to u ciebie wygladało? To było pierwsze ivf?? Z czym macie problem??
Popłacz kochana i nabierz sił. I 2013 to musi być szczęśliwy rok!!!!!![]()