reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy no właśnie tak pomyślałam że jak będą rosły to pójdę do niego i zapytam dlaczego tak mnie źle nastawił :-(? a już się bałam że w tych moich jajnikach jest echo :-( ale spokojnie ja jeszcze nie mam powodów do radości, a nawet to zbytniego optymizmu....

reklama
Aduś, oczywiście, że masz powód do radości. I ja na Twoim miejscu cieszyłabym się z małych sukcesów, które zakończą się na pewno wielkim wow w postaci II kresek i wysokiej bety.

MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!
MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!
MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!
MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!
MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!

Adus...gratuluje pęcherzyków, uwierz,ze ładnie podrosna! Na pewno :)
Ewela... Przyrko mi, bądź silna, bo maz cię potrzebuje. Rzadko udaje się za pierwszym razem wiec spokojnie... Masz 8 mrozakow, wiec dla nich na pewno szybko się pozbierasz :)

Dziewczyny chyba coraz gorzej z moim gardłem... Trace glos :( plucze sobie woda z sola no i psikam tantum verde, co jeszcze mozna zrobic?

madzialenak-Super wynik, gratuluje. Ciesze sie razem z Toba i zazdroszcze. Kochana, wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzinek.
ewela-przytulam, bo rozumiem jak bardzo boli. Będziemy walczyć dalej!!!
millia- a może masz suche powietrze w domku i nawilżacz by Ci pomógł????

Ja dziś miałam histeroskopię i zgodnie z planem, jajowody drożne, macica prawidłowa, czyli musimy walczyć dalej i mieć nadzieję na więcej szczęścia przy kolejnym podejściu. Bardzo się cieszę z wyniku :-)

Ewela wiem jak boli porażka i musisz to po swojemu przejść, a potem powrót po dzieciaczki i sukces musi być. 2013 będzie nasz!!! trzymam kciuki za ciebie i twojego męża. wspieraj go bo faceci sa słabsi psychicznie niż my. musisz być silna za was oboje ale wierze że dasz radę. tu na forum nie ma słabych kobiet;-).

miliaa widzę że masz to paskudztwo które ja przeszłam. chyba powinnaś się poradzić lekarza. u mnie nie obeszło się bez antybiotyku. wiem że u ciebie to teraz problem ale duomox może być stosowany także w ciąży. mnie też ulgę przyniósł herbitussin kaszel i gardło ale podobno w ciąży nie wolno go brać:-(. nie wiem co ci poradzić:eek:.

Dziewczyny dopiero przyszłam do domku, przeczytałam zaległości i jestem w szoku :szok:, tak dużo życzeń :-)
Chciałam Wam ślicznie podziękować za piękne słowa, jeszcze nigdy nie dostałam tylu pięknych życzeń. Jesteście Kochane.
dziękuję, dziękuję, dziękuję
Dzisiaj dostałam najpiękniejszy prezent na urodzinki w postaci pięknie rosnącej bety, jestem prze-szczęśliwa.

ewela bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ja zaliczyłam 2 porażki. Masz, aż 8 mrozaczków, które chcą znaleźć się jak najszybciej w Twoim brzuszku. Wśród nich są na pewno kruszynki, które zostaną na całe 9 m-cy.

Masia cudowna wiadomość, macica zdrowa a to najważniejsze bo ma być gniazdkiem dla maluszków. Już zaciskam kciukasy za powodzenie kolejnego podejścia.

Aduś a widzisz są pęcherzyki, wszystko zaczyna się układać :tak:Za chwilę ruszą do przodu i na następnym usg będą już dużo większe. Pamiętaj najważniejszy jest ten jeden jedyny.

Miliaa pójdź może do lekarza. Mi na gardło pomaga płukanka z wody przegotowanej z wodą utlenioną (3 łyżki stołowe wody utlenionej na 1 szklankę wody przegotowanej ostudzonej), spróbuj, może dobie także pomoże.

Aduś, ewela, gotadora, masia, lawendowy sen, sony, hola, kinga i reszta staraczek macie rację, 2013 to będzie Wasz rok :-). Będę kibicować każdej z osobna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry