reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzialenak i ja rozumiem,że się martwisz, bo my to już tak mamy :-) no ale postaraj się nie martwić, bo wszystko będzie dobrze :tak: na pewno jest tam Twój słodki maluszek :tak:

no a my przed chwilą musieliśmy policję wzywać, jakieś gnoje zdemolowali takie drewniane ławę i stół przy piekarni, która jest w naszym budynku, było ich trzech, policja przyjechała, pojechała gdzie powiedzieliśmy gnoje poszli, złapali ich

DSC_0315.jpg

cieszę się,że nasze okna i drzwi są całe, oni tak sobie szli i demolowali co tam akurat chcieli, piekarzom zniszczyli też żaluzje, piekarz przyjechał i już posprzątał, a po nim przyjechała policja zdjęcia robić, będę musiała im dać moje zdjęcia, na szczęście zrobiłam

Jestem tu z Wami...styczeń już się zbliża a ja jeszcze bardziej tęsknię za moimi Śnieżynkami. Jeszcze nic nie wiadomo czy dojdzie do transfer. Walczę z NIEZŁOŚLIWYM i skutkami ubocznymi leków, które biorę.

Chce się z Wami podzielić pewna dodatkowa informacja. Info dostałam od babki, której się udało dzięki in vitro, a może i tej dodatkowej modlitwie??? Niech tak będzie jak jest. Mam adres to pisze. Przecież wszystko w życiu ma swój głęboki sens. Prawda???
[h=1]Kaplica Groty Mlecznej w Betlejem[/h]
Modlitwa o uzdrowienie
przy schorzeniach uniemożliwiających
poczęcie dziecka

Milk Grotto Church
St. Catherine's
Franciscan Monastery
P.O.B. 588
91001 Jerusalem - ISRAEL

Ja zabieram się za pisanie listu z prośbą o modlitwę itp. Biorę leki to i tam też napisze. Wierze, że nam się kiedyś uda. I że każda z nas doczeka się własnego cudu świata. Tule Was cieplutko. Sercem z Wami kobietki.

Hej Dziewuszki :-)

Madzialenak, maz ma bardzo slaba armie i najprawdopodobniej tu tkwi przyczyna. Rozgadalismy sie podczas wizyty odnosnie badan preimplantacyjnych. Lekarka mowi ze we fr wykonuja te badania tylko, gdy istnieje zagrozenia wystapienia choroby ganetycznej. :-(

Kate, trzymam kciuki za wytrwanie w spokoju do betki. Trzymam ju zkciuki ,aby byla pozytywna :-)

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry