Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
chcialabym Was wszystkie przytulic, dziekuje za wszystkie dobre mysli i trzymane kciuki i za to, ze odswiezalyscie strone by zobaczyc czy juz napisalam. Od razu jak tylko sie dowiedzialam, powiedzialam mezowi i od razu na forum) DZIEKUJE
Sony...moze ja tych starań tak bardzo nie odczułam, bo mnie udało się za pierwszym razem i to z crio, przy endometriozie na jajnikach ok 6 cm...nikt się nie spodziewał ty też niedługo zobaczysz serduszko, ja to wiem !
Madzialenak...oczywiscie, ze tak! Boli mnie brzuch prawie cały czas...ale szyjka wysoko,zamknięta
Mam kartę ciazy nawet dzidzia ma 0,45cm...TP 30.08.13
Ja jakoś do IVF podchodzę z dystansem, są dni że się przejmuję, ale większość czasu jakoś tak. Denerwuję się, ale nie chcę się za bardzo napalać jak przy pierwszej iui bo porażka bardzo bolała.