Oskaa – bardzo dziękuję :*
Gotadora – dziękuję :* Tak, od świąt śpię dużo więcej, czasem po 12 godzin dziennie…
Lawendowy_sen – dziękuję :-) Postaram się myśleć pozytywnie, choć to bardzo trudne.
Madzialenak – Feminatal classic skończył mi się jakieś 2 tygodnie temu, a i jego zażywałam w kratkę – może to irracjonalne, ale czuję się podle zażywając przez tyle miesięcy witaminy, które są głównie przeznaczone dla kobiet w ciąży… No dobra, dla starających się też, ale pewnie producent nie założył więcej, niż 2-3 miesiące… Postaram się nie przesadzić z ilością :-)
Trzcinka79 – dziękuję :*
Milea – bardzo dziękuję za odpowiedź i opis, ja zwykle jestem pacjentką, która o wszystko wypytuje, a teraz z rezygnacji i przerażenia wszystko mi jedno, co dokładnie będzie się działo… Dopiero wracam do domu, dziewczyny zadają jakieś konkretne pytania, a ja nie potrafię na nie odpowiedzieć. Boję się tej całej procedury, ale z tego, co opisujesz, wszystko jest do przejścia… Wyspałaś się już?
A jak można dołączyć do grupy na FB?
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie i podpowiedzi. Bez Was byłoby dużo trudniej

Przesyłam i tym zaciążonym i tym oczekującym na wszystkich stadiach bobaskowe fluidki