Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzeba tylko bardziej ostrożnie ;-) przecież dzidziuś jest dość daleko w tym brzuszku
wiem, wiem łatwo się mówi ... lepiej pogadać z ginem
. To ze zarodek przehoduje się 2 dni dłużej go nie poprawi tylko pokaże czy był naprawde silny, więc tak samo silny będzie w 2 i 3 dobie
Transfer blstocyst poprostu pomaga w selekcji najbardziej rokującego zarodka bo w trzeciej dobie wyglądać mogą podobnie a w piątej już są różnice
. A na wątek bliźniakowy to z chęcią już teraz bym wpadała ale nie wiem czy nawet na pojedynczy się załapie :-(Kochana a jakie ty miałaś blastusie podane, podali ci klasy?
kilka dni po transferze! szok!Aduś każda w takich momentach świruje. Jak ja zacznę to też mnie kopcie od razuLawendowa widzę wprawę ma
))
Kinia ty masz sił na to wszystko?? Jeszcze ci się zumby chciało. Daj troszkę energii....
Kinga, no własnie, dobrze Sony mówi, daj trochę energii, albo podaj nam namiary na Twojego dilera :-)

Agapl to prawda jeden blastek był tak rozwinięty że już z otoczki wyszedł a ona jeszcze do niego przywierała
i na transferze śmiałam się że jeden ze spadochronem mi transferują
:-) nawet jak M na monitor patrzył po ich wstrzyknięciu to widział ten spadochron