Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gotadora, super ,ze masz tak fajnego mechanika i przyjechal na miejsce zobaczyc co z autkiem. Mezus daleko, ciezko zarodzic samej.
hmm .... czasem nawet najpierw do mechanika a potem do męża ;-) ... ale i po mnie widać,że M daleko, szczególnie po moich rękach, bo i ja muszę zaglądać pod maskę, sprawdzać co tam, w domu coś dokręcić, no i ostatnio ta choinka, a dopiero dziś zauważyłam, że normalnie wstyd moje ręce ludziom pokazywać, zrobiły się całe czerwone od tych igieł, no ale za tydzień na jakiś 10 dni podobno będę mieć M w domu :-)no ale za tydzień na jakiś 10 dni podobno będę mieć M w domu :-)
:-) 
. zobaczysz w 10 dniu będzie ładna co najmniej dwucyfrowa wysoka beta. trzymam za to kciuki, a Ty zamiast się martwić to uwierz że jesteś w ciąży!!!!
i tobie wanda

;-).
Wypoczywaj teraz w ten weekend i nie zamartwiaj sie prosze a zobaczysz ,ze w poniedzialek malenstwo lub malenstwa Ci sie odwdziecza. Trzymaj sie cieplutko kochana :-)