Domat - 12 chyba mm (to chyba nie sa mm, ale ja sie za kazdym razem zastanwiam co, wiec uzywajmy mm, bedzie latwiej) to duzo! badz dobrej mysli! a ile masz tych pecherzykow? Kochana, ja zmieniam strony poniewaz biore ciegle 1 zasztrzyk wyciszacza i dwa stymulujace, wiec robie jednego dnia wyciszacz z lewej, a stymulujace a prawej i drugiego dnia na odwrot. nie wiem czy to knieczne, ja po prostu musze zmieniac strony bo przy tylu zastrzykach mam juz mocno podrazniona skore... ja tez trzymma kciuki z Ciebie - musi byc dobrze, prawda? &&&&
Sony - &&&& za nasze jutrzejsze usg! o ktorej masz? ja o 15:20..
Adus - myszlisz, ze juz w srode? chcialabym, ale w piatek te pecherzyki zostaly nazwane leniwymi, wiec nie wiem czy im do jutra wystarczy czasu.
Knga - dziekuje kochana, ale dzielne to jestesmy wszyskie! Przynajmniej zdobylam nowa sprawnosci - robienie zastrzykow, choc nie wiem czy komus bym umiala zrobic..
Czasami zycie nam przypomina o swojej ulotnosci. Obejrzyj sobie sex and the city, jak radzi Adus i nie martw sie, bo nie mamy wplywu na tyle spraw... buziaki
Madzialenak - jak to policzylam tez sie zdziwilam, ale jak widac nie taki diabel straszny.
milej niedzieli wszystkim, a chorobkom zdrowszej dodatkowo!