reklama

Kto po in vitro?

adus - jeśli tak mówisz to pewnie tak jak lekarz powiedział, że uważa że jeszcze około pięć dni hormonów pewnie będzie potrzebne. Jeśli byłoby coś co przyspiesza ten proces .. hmm Mi tylko zależy na czasie z racji pobytu w Białymstoku. To wszystko wiąże się z dodatkowymi kosztami..
wanda - jeśli będziemy wierzyć to będzie dobrze, tak uważam :) A Twoje komórki jaką mają wielkość??
trzcinka - co Ty masz za pracę, że jest aż tak zimno?? współczuję! Jedyne co mnie wkurza to jak jest mi zimno! najlepsze sa w takim przypadku polary na narty, niezastąpione!! Trzymaj się ciepło i obyś była bardzo zahartowana by żadne chorubsko się Ciebie nie czepiło w tej pracy..

reklama
Domat niestety tempo wzrostu pęcherzyków to indywidualna sprawa każdej z nas, a nawet może być różna u jednej kobiety w różnych cyklach stymulacyjnych, tak też było u mnie. Przyspeiszyć za bardzo się nie da, no chyba że zwiększoną dawką hormonów, zależy jaką bierzesz, ale to też nie zawsze przyspieszy. Im sa większe tym szybciej rosną, te 5 dni które powiedział Ci dr raczej by się zgadzały. Dacie rade ;-)

reklama
Wanda ja mam usg o 12:)))
Poszłam wyrabiać ciasto na kruche ciastka i chwilkę mnie nie bylo a tu prawie 3 strony już zapisane. Normalnie mrówki pracowitki z was.
Właśnie podałam moje ostatnie wykupione zastrzyki i już 2200 zł na stymulację wydałam. Ciekawe czy jeszcze coś dostanę?? Czy do samej punkcji się bierze zastrzyki, czy kilka dni przed się przestaje?? Ja już 3 dni brałam zastrzyki na zahamowanie wydzielania pliku LH. A wy jakie macie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry