Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agapl13 - na tym forum już było tyle przeróżnych przypadków, że myślę, że można by stworzyć invitrowe konsylium lekarskie ;-);-);-)
Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!gosia__1983 - nie, nic nie wyrzucasz, tylko najpierw wstrzykujesz połowę, a następnego dnia dezynfekujesz porządnie igłę i wstrzykujesz resztę. Przynajmniej ja takie miałam instrukcję, gdy brałam 0,5 dawki Gonapeptylu dziennie. Powodzenia!!! :-)
oskaa - ja przy 2 stymulacjach otrzymałam takie wskazówki i tak robiłam. Chyba jednak co klinika to inna szkoła. Jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, bazowałam na własnym doświadczeniu...Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).