reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pingwinku!!!! Siedze w novum, bo za wczesnie przyjechalam, jem kanapke i jak doszlam do Twojego postu to sie az ugryzlam w jezyk z wrazenia. CUDOWNIE!!!!!!! I to jaka wysoka beto, dziewczynko jestes znowu mama!!!!
Ja o 15 mam wizyte, a Sony, jak Twoja wizyta?
Buziaki !

gosia__1983 - nie, nic nie wyrzucasz, tylko najpierw wstrzykujesz połowę, a następnego dnia dezynfekujesz porządnie igłę i wstrzykujesz resztę. Przynajmniej ja takie miałam instrukcję, gdy brałam 0,5 dawki Gonapeptylu dziennie. Powodzenia!!! :-)
Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia
jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).

Pingwinku JUPI JUPI JUPI :-):-):-) Jesteś w ciąży! Ale Super! Widzisz, wszystkie tu Ci mówiłyśmy :tak: Oszczędzaj się teraz i dbaj o Was :-) Wspaniała wiadomość!

Wanda powodzenia na wizycie. Za pechołki &&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialanek teraz jesteś ciężarówką pełną parrą.
Pingwinek ależ ja sie stresowałam, potrafisz podgrzać atmosferę. Ogromne gratulacje.

Wanda u mnie sprawa no jakby to nazwać krucha.
7 pęcherzyków jest, tylko dwa już gotowe 20 i 18 mm, a reszta maluśka od 10 do 17 mm. Pobrali krew na estradiol i kazali jechać do domu i czekać na tel.

Ostatnia edycja:
reklama
Masia nigdy w życiu!!!!!!!!!!!!
Gosia
jeśli to Gonapeptyl, to pół wyciskasz (nie wiem np. do zlewu) a pół sobie wstrzykujesz. Na opakowaniu nawet jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UŻYTKU. Ja teraz 6 zastrzyków miałam brać po pół dawki i tak właśnie robiłam (zgodnie z zaleceniem lekarza).
oskaa - ja przy 2 stymulacjach otrzymałam takie wskazówki i tak robiłam. Chyba jednak co klinika to inna szkoła. Jeśli wprowadziłam w błąd to przepraszam, bazowałam na własnym doświadczeniu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry